To je to što me zanima!

Zagrebački vijećnik djevojku je mučio i silio na prostituciju?

Policija je uhitila trojicu muškaraca zbog sumnje da su bivšu djevojku jednog od njih, prisilili na prostituciju. Prijetili su joj da će joj glavu gurnuti u WC školjku
Vidi originalni članak

Policija je uhitila trojicu muškaraca zbog sumnje da su bivšu djevojku jednog od njih, prisilili na prostituciju. Osim toga zatočili su je, mučili i prijetili joj. Uhićeni su Ivan H., Denis K. i Tino R. koji je član HSLS-a, aktivist civilne udruge koja se bavi zaštitom ljudskih prava, te vijećnik na razini zagrebačke lokalne samouprave, piše Novi List.

Upravo je njegova djevojka policiji prijavila da je muče. 

Muškarci su zadržani u pritvoru kako ne bi utjecali na svjedokinju ili ponovili djelo.

Trojac je djevojku počeo mučiti i prisiljavati nakon što im nije uspjela 'srediti' neke gradske stanove, a sve je trajalo više mjeseci. 

Policiji je navodno ispričala da su joj muškarci govorili da će joj staviti glavu u WC školjku i da će biti krvi. 

Jedan od osumnjičenih, vjerojatno njezin bivši dečko, tvrdi da ona ima bipolarni poremećaj i problema s alkoholom, te da je ovo samo jedna u nizu njenih laži. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • LukaTarašić 14.08.2013.

    Zaista nerazumijem zasto ova redakcija stiti ime ove osobe kada je novi list lijepo objavio ime i prezime(pa cak i ime profila na fejsu) i usto je jos stavljen link orginalnog clanka, malo treba pretrazit i eto imena i prezimena!!!!

  • maradonamario 10.08.2013.

    kaj se cudite pa politicar je . normalne ljude ti to ne zanima

  • LebronPetrovic 10.08.2013.

    Kolko bagre se nakotilo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare