To je to što me zanima!

Zagrebačko sveučilište ove je godine dobilo loše ocjene

Tradicionalna lista 500 najboljih svjetskih sveučilišta koju svake godine objavljuje šangajsko sveučilište Jiao Tong smjestila je Sveučilište u Zagrebu na samo dno
Vidi originalni članak

Tradicionalna lista 500 najboljih svjetskih sveučilišta koju svake godine objavljuje šangajsko sveučilište Jiao Tong smjestila je Sveučilište u Zagrebu na samo dno. Nalazi se u skupini od 401. do 500. mjesta. U istoj je skupini i ljubljansko, a beogradsko je u onoj od 301. do 400. mjesta. Među deset najboljih sveučilišta osam je američkih i dva su britanska.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SinghamBenjak 16.08.2013.

    a razlog tome je što 80 % (možda i više) profesora ima dodatni posao sastrane koji mu nosi veći prihod (naravno u sklopu fakulteta), te se bavi više njime nego samim studentima... time studenti dolaze tek u 2. ili 3. plan, a nepoštivanje ispitnih rokova, planiranih predavanja, vježbi i terenskih nastava se samo gomila... i na kraju godine se dolazi sa izjavom ... to i to vam nisam spomenuo ( slatki detalji obavezno dolaze na ispitima). A model po kojem se studira je bolonja xD

  • djetelinaprestani 16.08.2013.

    jos je i nize jer se PRODAJU prolazne ocjene. Trba ih staviti na stup srama kad student (citaj buduci lijecnik) medicine moze kupiti ispit iz anatomije!

  • Halo Bing, kako brat 16.08.2013.

    Sveučilište (i država) koje obrazuje kadrove za proizvodnju i distribuciju odličnih proizvoda, pod uvjetom da ih ne koristite; danju ni noću, te po sunčanom, oblačnom a nedao bog kišovitom vremenu. Ma odlični suci, nema kaj!! A inače, sveučilišta u Hrvata, pa tako i ono u metropoli, jesu svjetska prva liga, u kojem se već dugo drže poslovnog i moralnog kdeksa koji se more svest u jednu rečenicu: "TU ME CIJENE TU KUPUJEM"

Komentiraj...
Vidi sve komentare