To je to što me zanima!

Zagrebačkoj zlatarici zapalili Audi A5, gorio je usred noći u dvorištu vulkanizera...

Očevid je počeo u utorak ujutro, a ispitat će i vlasnicu vozila. Kako doznajemo, ona je jedna poznata zagrebačka zlatarica s područja Dubrave
Vidi originalni članak

Zagrebački kriminalisti istražuju požar automobila koji je buknuo u ponedjeljak nešto prije ponoći na Štefanovečkoj cesti u kvartu Dubrava.

Prolaznici su primijetili kako gori parkirani automobil u dvorištu jedne vulkanizerske radionice, parkiran tik uz ogradu. Odmah su pozvali policiju i vatrogasce koji su ugasili požar. 

Kako doznajemo, veliki plamen brzo je zahvatio većinu skupog Audija A5 te se radi o namjernoj paljevini.

- Nepoznati počinitelj je osobni automobil marke Audi A5 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog poduzeća najvjerojatnije polio lako zapaljivom tekućinom, koju je zatim, sumnja se, zapalio - napisali su iz zagrebačke policije.

Čim su se vatrogasci maknuli, policajci su ogradili područje. Očevid je počeo u utorak ujutro, a ispitat će i vlasnicu poduzeća, odnosno vozila. Kako doznajemo, ona je jedna poznata zagrebačka zlatarica s područja Dubrave. U crnoj kronici spominjala se prije više od 10 godina kad je njezina opljačkana njezina poslovnica.

Više informacija trebalo bi biti poznato nakon istrage.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 10.05.2022.

    Kuku mene, izgore me kola! Ajajaj, što ću gi sada?

  • kojajeura 10.05.2022.

    E sad dali je nju netko ciljao ili vulkanizera

  • max2017 10.05.2022.

    nije slastičarka ?........

Komentiraj...
Vidi sve komentare