To je to što me zanima!

Zagrepčani će se voziti novim niskopodnim busevima ZET-a

Na predstavljanje na Ljubljanicu došao je i Bandić. Novi autobusi zagrebačkog javnog prijevoznika ima izrazito malu emisiju CO2 te će pomoći u manjem onečišćavanju zraka u gradu
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj Ljubljanici ZET je predstavio nove niskopodne autobuse, a to nije propustio ni gradonačelnik Milan Bandić.

Novi autobusi zagrebačkog javnog prijevoznika ima izrazito malu emisiju CO2 te će pomoći u manjem onečišćavanju zraka u gradu.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Kampuš 08.07.2017.

    Lako vama u ZG. Svako malo minjate tramvaje.A mi u ST ima 20g nisu kupili novi.Vozit se bez klime u busu npr. od Splita do Trogira u slavnoj 37-sedmi. Vrh vrhova.Ako slucajno puste klimu onda ti triba kaput.

  • John Gotti 08.07.2017.

    A koliko vidim niti jedan nije dupljak stoga neznam na koje zagrebčane misli sa pantovčaka i okolnih brda a možda koji dopadne liniju 330 za goricu,a vi kaj stanujete u spavaonicama možete i u busevima bez klime stoga je dobro kad mi pošalje bus a nema klime pa moj dobri frendić otvori krilo prvihi tako klimatizira bus !!! Neču napisat koju liniju vozi nebi štel da dečko dobije pedalu a inaće je domaći naš baš domaći da me netko nebi krivo shvatio !!!

  • kizo1007 08.07.2017.

    A i vozači i otpremnici će dobit nove letve sa anatomskim drškama

Komentiraj...
Vidi sve komentare