To je to što me zanima!

Zagrepčanka lažnoj bankarici dala 300.000 kuna u gotovini!

Žena je 87-godišnjakinji u utorak poslije podne pozvonila na vrata u Ulici Zelenjak na zagrebačkom Medveščaku te ju uvjerila da treba provjeriti novčanice koje ima kod kuće
Vidi originalni članak

Nepoznata žena koja se lažno predstavila kao bankarica u utorak kasno poslije podne opljačkala je 87-godišnjakinju.

Priča već poznata - žena je 87-godišnjakinji pozvonila na vrata u Ulici Zelenjak na zagrebačkom Medveščaku te ju uvjerila da treba provjeriti novčanice koje ima kod kuće. Naivna žena donijela je novac, a lažna bankarica ju opljačkala odnijevši oko 300 tisuća kuna. 

POLICIJA IZDALA UPOZORENJE Lažna bankarica prevarila ženu u Dubravi: Ukrala 250.000 kn!

PUZ: Odmah dojavite sumnjive pozive i ne puštajte nepoznate u dom!

Zagrebačka policija ponovno upozorava građane da ukoliko se susretnu s nepoznatim osobama koje pokušavaju ući u njihove domove i doći u posjed njihovog novca, takve osobe nipošto ne puštaju u stanove ili kuće te da im ne predaju svoj novac ili druge vrijedne stvari, jer se radi o osobama koje se lažno predstavljaju kao djelatnici banke, maserke ili policijski službenici koji samo iskorištavaju nemoć i neznanje starijih osoba. 

- Isto tako u slučaju da građani zaprime pozive od nepoznatih osoba putem telefona u kojima se traži od njih da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima ili kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata, upozoravamo građane da ODMAH obavijeste policiju na broj 192 - poručili su. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • lavlje srce 68 09.05.2018.

    100putapitas pa ne kukaju bas svi umirovljenici.Ima ih i dobrostojećih.Problem je što je neupučena i stara pa ju mogu svi nasamariti.

  • Vrac666 09.05.2018.

    Ljudi su ovce a ovce su za šišanje

  • mrvica21 09.05.2018.

    Pa ti starci i nisu za drugo nego da im se sve oduzme. Koliko policija upozorava, a oni ili su glupi ili gluhi. Drugog objašnjenja nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare