To je to što me zanima!

Zagrlio je ubojicu svog sina na presudi: Čak i sudac zaplakao...

Trey Relford je prije dvije godine ubio dostavljača pizze (22). Osuđen je na 31 godinu zatvora. Otac žrtve je nakon govora u sudnici zagrlio ubojicu i rekao: 'Oprost je najveći dar milosrđa u islamu'
Vidi originalni članak

Nesvakidašnji prizor u američkoj sudnici nakon što je Trey Relford (24) osuđen za ubojstvo na 31 godinu zatvora dirnuo je mnoge, a sudac je čak i zaplakao. Naime, otac ubijenog dostavljača pizze Salahuddina Jitmouda (22), ubijenog prije dvije godine, pred svima je nakon govora zagrlio ubojicu svog sina.

Sina je opisao kao nježnog, velikodušnog i stidljivog mladića koji se interesirao za glazbu, pisanje i kojem je to bila zadnja dostava nakon koje je odlučio potražiti novi posao. Na kraju svog govora okrenuo se ubojici i šokirao sve u sudnici kad je rekao da ga ne krivi za smrt svoga sina
- Krivim sotonu koja vas je zavela i natjerala da učinite takav zločin - kazao je otac. Istaknuo je još kako je važno oprostiti jer ' Oprost je najveći dar milosrđa u islamu'.
Nesretni Salahuddin je izboden i opljačkan dok je dostavljao pizzu u gradu Lexingtonu u saveznoj američkoj državi Kentucky u travnju 2015. godine.

Ispričao se i ubojica

Ubojičina majka je kazala kao je njezin sin imao lijepo djetinjstvo, ali se kao tinejdžer počeo drogirati 
- Preuzimam punu odgovornost za smrt vašeg lijepog sina. Iskreno mi je žao zbog vašeg gubitka i šokirana sam ovom gestom oprosta - kazala je majka ubojice.
Na kraju se i sam ubojica ispričao
- Strašno mi je žao zbog svega. Ne mogu zamisliti vašu bol, ne mogu ništa učiniti, hvala vam na oprostu - kazao je ubojica.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • marijan50 16.11.2017.

    Pokušavam taj čin oprosta shvatiti i staviti se u položaj tog čovjeka koji je oprostio ubojici svoga sina, ali nikako mi to ne ide u glavu. I sam sam otac dvojice sinova, ali to ne bih mogao. Uzdići se na taj nivo da možeš prijeći tek tako preko nečega što ti je nanijelo neopisivu bol za čitav život, mi je nezamislivo. Zlu se ne može oprostiti. Pogotovo ne nekomu koji ti je oduzeo najdraže što imaš.

  • 11.11.2017.

    Ovaj čovjek ima nadljudsku psihičku snagu i osviještenost . Malo je ovakvih ljudi na zemlji čija svijest je na ovako visokom nivou i kojima nisu u ovako užasnoj životnoj situaciji zvladale niske strasti koje nas razdiru iznutra.

  • zabac2703 10.11.2017.

    ovo je meni katastrofa da otac grli ubojicu svoga sina , sve to lijepo zvuci Bog vjera ovo ono , ali po meni to nije normalno, nije prirodno i onda se takvo sto djeli po internetu , sto bi trebao pohvaliti oca za oprost ili ubojicu , svijet je postao jedno lose mjesto gdje je granica morala spustena na takvu nisku granicu da mi je ovakve scene ruzno za vidjeti !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare