To je to što me zanima!

Zahvalio im: Policajci našli na ulici novac i vratili ga vlasniku

Dvojica policajaca su pronađenih 2.550 kuna odmah predali policijskom službeniku koji je pohranio novac do pronalaska vlasnika. Idući dan javio se Grga Balenović...
Vidi originalni članak

Zahvaljujući službenicima Policijske uprave ličko-senjske, Petru Vrkljanu i Željku Kovačeviću, ali i medijima s područja Ličko-senjske županije, vrlo brzo pronađen je vlasnik novca koji je u četvrtak pronađen u blizini Policije u Gospiću. 

Dvojica policajaca su pronađenih 2.550 kuna odmah predali policijskom službeniku koji je pohranio novac u blagajnu do pronalaska vlasnika. Sljedeći dan proslijeđena je obavijest svim medijima s nadom da će se javiti vlasnik.

To se i dogodilo istog dana. U 14.20 sati u prostorije policije došao je Grga Balenović koji je prijavio gubitak novca, te potkrijepio dokazima da je pronađeni novac upravo njegov. 

Izrazio je želju da upozna poštene nalaznike te se u ponedjeljak sastao s dvojicom policajca i zahvalio im na njihovom hvale vrijednom činu. "Samo smo vršili svoju građansku dužnost", rekli su policajci.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dr. 18.11.2014.

    tko je na ovoj slici sretnik a tko policajci???

  • mali_iz_mraka 18.11.2014.

    he he he dvojica dala novac trećem, da ovaj vidi što će s tim, ako se ne dogovore ode novac u Zagreb pa nek odluče nadređeni ipak treba predati onom tko zna što dalje..

  • sprangija 18.11.2014.

    odmah bi im ostavio 500 kn za pice jer mogao sam ostat bez svega da nije bilo njih,red je red

Komentiraj...
Vidi sve komentare