To je to što me zanima!

Zahvaljujući Belgijcima dobit će nove kuće: 'Izgubili smo sve, a dobili smo toliko prijatelja...'

Belgijski nogometni klub Genk s navijačima je nakon potresa počeo prikupljati pomoć. Četiri obitelji iz Strašnika uskoro će imati novi dom
Vidi originalni članak

Stvarno nam je drago da smo ovdje, da smo mogli uživo posjetiti ovaj kraj. Zahvalni smo Branku i Frani koji su sve pokrenuli i dopustili nam da budemo dio ove priče, rekao nam je Erik Gerits, izvršni direktor belgijskog Genka.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.11.2021.

    Dok strani nogometni klubovi konkretno pomažu ljudima, veliki plenki, medved i komapnija kupuju avione i fufljaju o svojim velikim uspjesima.

  • Sretno Dijete 26.11.2021.

    Koliko je novaca dobila vlada RH od drugih drzava za pomoc Banovini?! Taj potres kao da nam je Bog poslao jer su taman uveli one pasoše da nemozes iz mjesta u mjesto i primilo je maha.. jos je prica bila svjeza i svi su bili u panici. Da nije bilo potresa vec bi mi odavno pasose morali pokazivati. Bog je uz narod sotone. Blizi vam se kraj. Amen

  • NightFury 25.11.2021.

    Lijepo.Šteta samo što su morali čekati pomoć Belgijskog nogometnog kluba da dobiju pomoć, jer naša vlada očito nije sposobna i ima drugačije prioritete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare