To je to što me zanima!

Zajedništvo: Zvonimir Mršić uveo crveni petak u Podravku

Predsjednik uprave Podravke podijelit će radnicima majice s oznakama tvrtke. Neki negoduju, jer smatraju kako će oni koji ne budu nosili majice biti diskriminirani
Vidi originalni članak

Igrom slučaja crvena je boja Podravke i SDP-a, ali majice će biti i drugih boja: plave s logom Vegete, bijele s logom Studene, narančaste s logom juhica, objasnio je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić novu ideju.

- Želimo podići optimizam ljudi tako da znaju da su važni kompaniji - rekao je Mršić. Predložio je ljudima da petkom, ako žele, dolaze na posao odjeveni u majice s logom tvrtke. Za nekoliko dana ljudima će podijeliti majice, a radnici će sami odabrati hoće li ih ili neće petkom nositi na posao.

Međutim, kako doznajemo, mnogi negoduju zbog šefove ideje jer smatraju kako će oni koji ne budu nosili majice biti diskriminirani. Ovo nije prva Mršićeva sporna ideja. Za Uskrs je administraciju natjerao da promoviraju proizvode u trgovačkim centrima. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Zagorec BP 23.08.2012.

    Ima gazda firmu za štancanje majica ili neki njegov kum, pa što ne bi napravili neki poslić...hihihihiihi

  • MarkoJuričan 22.08.2012.

    Zašto bi netko negodovao zbog majce ak ju dobije zabadava i ak ima uopče kaj nositi . Kod nas u firmi smo dobili majce sa logom firme i sve je sasvim ok.

  • moonshajn 22.08.2012.

    Jeli to sve što zna!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare