To je to što me zanima!

'Zajedno za Petrinju': Stari most u Mostaru u bojama Hrvatske

Stari Most u Mostaru sinoć je prvi put u svojoj povijesti zasvijetlio u bojama zastave Republike Hrvatske uz poruku 'Zajedno za Petrinju'. Na mostu su potom odali i počast tragično poginulim mladićima i djevojkama
Vidi originalni članak

Na starom mostu u Mostaru jučer je osvanula emotivna poruka 'Zajedno za Petrinju', a cijeli je most zasvijetlio u bojama hrvatske zastave.

Takvom su prelijepom gestom, Mostarci pružili podršku svim Petrinjanima pogođenim potresom koji se dogodio 29. prosinca 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Stari most u Mostaru zasvijetlio bojama hrvatske zastave

U organizaciji Centra za mir i multietničku kulturu u Mostaru most je sinoć dobio boje hrvatske zastave te projekciju triju ruku u istim bojama ispod koje je zasvijetlila poruka: 'Zajedno za Petrinju'.

Nakon toga, Mostarci su prigodnim svjetlom odali počast mladim ljudima koji su stradali u tragediji u Tribistovu kraj Posušja. Također, na jednoj kula Starog mosta projicirana je i svijeća.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • zolymedimurje@gmail.com 05.01.2021.

    Mostarska raja su uvijek imala dusu.

  • gkhff 03.01.2021.

    hvala mostaru i svim ljudima u bih. od ❤

  • gkhff 03.01.2021.

    šta platite po ljudima u bih kad su poslali pomoć već drugi dan za hr i još uvjek stiže prvo se informirajte dobro pa onda pišite svak daje od srca koliko može nije vrijeme Da se pljuje po nikom šta se treba još desiti da bi neki bili ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare