To je to što me zanima!

Zakasnila na let za SAD pa dobila slom živaca na podu

Kineskinja je počela vrištati i konačno se srušila na pod lupajući nogama i rukama. Histerično se valjala. Zaštitar ju je uzalud pokušavao podići
Vidi originalni članak

Snimka histerične žene koja se baca po podu zračne luke u Hong Kongu postala je hit na internetu. Video počinje dolaskom putnice na izlaz za let. Osoblje joj je objasnilo kako je zakasnila te da su se vrata zrakoplova već zatvorila. Žena je počela mahnito vrištati i konačno se srušila na pod lupajući nogama i rukama. Histerično se valjala, a zaštitar ju je uzalud pokušavao dignuti s poda. Putnica je imala kartu kompanije Cathay Pacific za let u San Francisco 4. veljače ove godine. Glasnogovornica tvrtke objasnila je da je žena jednostavno zakasnila predati prtljagu i proći sigurnosne provjere.
- Putnica je mogla dobiti mjesto na letu koji ide nekoliko sati poslije, iako uvijek upozoravamo ljude da dođu 20 minuta ranije na ukrcavanje - dodala je. Nije znala kako je sporni video dospio na internet.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • loly0 17.02.2009.

    tako sam ja iz irske trebala u budvu ici pa je let iz irske kasnio 5 sati a dok sam stigla u budimpest za budvu onda sam dobila besplatnu noc u hotelu veceru i dorucak i plus taxi za do hotela i nazad, pa mozda i ona bude te srece, hehe, jadna zena tko zna zasto je tako panicarila.

  • branchburg 16.02.2009.

    tko zna zasto joj je bilo vazno da stigne na taj let.....to nisu napisali

  • direktor 16.02.2009.

    pa šta? tako sam i ja prije 20 godina kad mi ćaća nije htio kupit smećarski kamion

Komentiraj...
Vidi sve komentare