To je to što me zanima!

Zaklao bivšu curu, bacio je kroz prozor pa sam skočio

Ljubavna tragedija u Sarajevu: Muškarac (40) je provalio u stan bivše djevojke (29), Probudio ju je i izbo nožem te bacio njezino tijelo kroz prozor...
Vidi originalni članak

Srđan Čanković (40) ubio je nožem svoju bivšu djevojku Sanju Stanišić (29), a potom je bacio sa šestog kata zgrade u Ulici Fetaha Bećirbegovića 23 u sarajevskom naselju Čengić Vila. Nakon toga je i sam skočio kroz isti prozor. Sarajevska policija primila je u 11.55 sati dojavu kako netko provaljuje u stan Stanišićevih. Prije no što su uspjeli ući u stubište policajci su vidjeli kako na asfalt pada prvo jedno, a potom i drugo tijelo. Prema pisanju "Oslobođenja", Sanja je bila apsolventica književnosti koja se kraće vrijeme viđala sa Srđanom. Nakon što je saznala da se drogira, ostavila ga je. Susjedi iz zgrade su ispričali da je Čanković nekoliko puta dolazio pred zgradu i dozivao Sanju, a navodno je i prijetio da će se ubiti ako se ne pomire. U srijedu je iskoristio priliku nakon što je Sanjina majka otišla na posao. Ušao je u zgradu i popeo se na šesti kat te nogom razvalio vrata stana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HRVATINA SB 20.08.2009.

    žalosno i potpuno se slažem s mucikom69, ali problem je što žene uglavom traže probleme da im bude zanimljivije

  • miki-zg 20.08.2009.

    Kako pojednostavljujete problem i donosite zaljučke na temelju jednog slučaja, evo kao mucika npr. Ako se curama sviđaju stariji dečki, šta vas boli briga. Nemate pojima šta je statistika, a prema statistici je veći broj nasilja između osoba sličnih godina nego različitih (bez obzira u čiju korist), jel imate pametan komentar za to? Isto tako se može reći i za različitost u rasi, naciji, vjeri ili bilo čemu, pa tako i u godinama (ne govorim o ekstremima a la dikan...) postoje problemi, ali ako zaista postoji ljubav, problemi će se uspjeti riješiti. Administratoru, ajde razmisli malo, ako ne dopuštaš komentare koji diskriminiraju spol, naciju, vjeru ili rasu, kako to da dopuštaš komentare koji diskriminiraju godine? (evo uzmite ove komentare i recimo umjesto riječi razlika u godinama, stavite - rasa), ispada šovinistički, zar ne?

  • sussi 20.08.2009.

    svka čast na komentaru - mucika69 - djevojke tražite sebi svojih godina šta će vam starci

Komentiraj...
Vidi sve komentare