To je to što me zanima!

Zaključali su vrata Bandiću pred nosom jer je kasnio?

Gradonačelnik Ogulina, Nikola Magdić, nije sačekao predsjedničkog kandidata. Milanu Bandiću je istog trena iščezao osmijeh s lica
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Milan Bandić posjetio je u subotu oko podneva Ogulin. Podijelio je jabuke i lopte pa se ležerno, s rukama u džepovima, prošetao do Gradske vijećnice. Planirao se susresti s gradonačelnikom Nikolom Magdićem (HDZ). Umirovljenici i djeca pratili su ga u stopu. Dočekala su ga zaključana vrata. Osmijeh mu je isti tren nestao s lica. Malo je čekao, vrtio se pa produžio do hotela Frankopan i počastio građane kavom. Nagađanja da se Magdić naljutio na njega jer je kasnio pola sata, ni jedna strana nije potvrdila. Iz Magdićeva ureda tvrde da je bio izvan Ogulina i nije se mogao susresti s Bandićem, iako je Bandić najavio dolazak. Zaključana vrata nisu prokomentirali. U Izbornom stožeru kažu da se Bandić uvijek najavi čelnicima gradova ili općina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mimini 01.12.2009.

    ha ha ha ...pametnom dosta !!! svaka čast ...

  • Misteryy 30.11.2009.

    samo glasajte za njega,i ako imate srece da ste si neki kumovi i sl tome onda vam bude dobro jer ce vam namjestiti poziciju gdje zelite,,......a ostali-vise srece dr put!!!

  • matasasabljaki 30.11.2009.

    Magdić za predcjednika!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare