To je to što me zanima!

Zakopali ratne sjekire: 'Vlada ima apsolutnu podršku HUP-a'

Radimir Čačić je rekao da je suradnja Vlade i poslodavaca ključna za pobjedu nad krizom. Predsjednik HUP-a kaže kako Vlada ima apsolutnu podršku poslodavaca
Vidi originalni članak

Vlada i Hrvatska udruga poslodavaca su u srijedu na konferenciji za novinare zakopale ratne sjekire, kojima se prijetilo nakon što je ministar financija Slavko Linić rekao kako ga je "HUP najviše razočarao" kritiziranjem. Jutarnji list javlja kako je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić rekao kako je suradnja Vlade i poslodavaca ključna za pobjedu nad krizom. Naglasio je kako u našem društvu postoje ljudi koji se vode osnovnom koncepcijom da je bolje za njih ukoliko je gospodarska situacija gora.

- Ako za ikoga takva koncepcija ne vrijedi, to su Vlada i poslodavci. To su, po mom mišljenju, dva stupa koja sigurno tako ne razmišljaju. Svaka vrsta disonantnih tonova između te dvije grupe opasna je i loša za zemlju - rekao je Čačić. Ivan Miloloža, predsjednik HUP-a, rekao je kako Vlada ima apsolutnu podršku poslodavaca unatoč poteškoćama u komunikaciji. Kazao je kako će Vlada uvijek imati njihovu podršku kako bi gospodarstvo spasili od propadanja. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • milamajkodisam 23.08.2012.

    e odma mi je lakše osjećam se bolje a standard mi odjutros porastao 200$

  • geronimo1975 23.08.2012.

    pa naravno kad Čačić štiti sebe i svoje poslodavce,,,,,pola sabora imaju svoje firme koje su utrostručile zaradu,,,,pa što nedonesu zakon da 4000 kn bude minimalac,,, pa ko nemože platit radnika neka zatvori obrt ili radi sve poslove sam........

  • Trpezarija 23.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare