To je to što me zanima!

Zakrilce pripada Boeingu 777, kod Reuniona pronašli i vrata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Malezijske vlasti potvrdile su da zakrilce potječe s Boeinga 777, modela kakav je bio i nestali MH370. Postoji velika vjerojatnost da pripada upravom tom zrakoplovu
Vidi originalni članak

Malezijske vlasti potvrdile su da je zakrilce pronađeno u srijedu kod otoka Reunion u Indijskom oceanu dio Boeinga 777, istog modela kakav je bio i avion na letu MH370 koji je nestao o ožujku 2014. godine. Još nema službene potvrde da je riječ o dijelu nestalog zrakoplova, ali za to postoji velika vjerojatnost:

- Ono što znamo je da je za zakrilce službeno potvrđeno da je od Boeinga 777 - rekao je malezijski ministar prometa Liow Tiong Lai, javlja Reuters .

- Ovo su potvrdile francuske vlasti zajedno s proizvođačem zrakoplova Boeingom, američkim Nacionalnim odborom za promet i malezijskim stručnim timom - dodao je ministar.

Vrata poslana na analizu

Zakrilce koje je, dok je plutalo u moru, uočio Johnny Begue (46), u subotu ujutro stiglo je na analizu u Francusku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nedjelju ujutro na obalama, južno od grada St Denis na Reunionu, pronađen je još jedan predmet za koji se vjeruje da pripada Boeingu 777. Riječ je navodno o vratima zrakoplova koja su također poslana na analizu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • KlaudijaKJ 03.08.2015.

    Sada cu zvucati kao prava kuja ali ovo jako smrdi cak vise nego stara riba.Godinu i pol nista ni traga avionu a sada odjednom svaki dan novi dio.Meni ovo lici na namjestaljku.Prvo traze na krivon mijestu onda sve obustave pa se nakon godinu i pol pocne pojavljivati cijeli avion.Mislim da tu imaju prste oni sa vrha.

  • kormilar 02.08.2015.

    Cijeli će avion isplivati dok se odgovorni odluče na osnovi novih tragova poći u potragu. Ovdje nešto strašno smrdi. Zaudara!

  • kokaza5 02.08.2015.

    Najteže je obiteljima nestalih i dok ne pokopaju posmrtne ostatke neće imati mira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare