To je to što me zanima!

Zaljubljena u roditeljstvo: Do 35. god. rodila 14 djece

Sue Radford (35) i Noel (39) kažu da uživaju u djeci i obitelji. Nikada im nije dosadno i nikada nisu sami. Imaju sedam kćeri i sedam sinova
Vidi originalni članak

Sue Radford (35) iz Velike Britanije sa suprugom Noelom (39) ima sedam sinova i sedam kćeri. Kažu da toliko uživaju u svojoj obitelji da će je vjerojatno nastaviti širiti.
- Mislili smo da ćemo stati, ali nikad ne reci nikad - kaže Sue koja je prvo dijete rodila s 14 godina. Najstariji sin Christopher nedavno je proslavio 21. rođendan. Nakon što je završila školu s 18 godina, udala se. Mislila je imati još jedno ili dvoje djece. Međutim, nakon što je rodila Sophie (16) i Chloe (14), par je shvatio da uživaju u roditeljstvu. Poslije rođenja Jacka (13) i Daniela (11), preselili su se u nekadašnji starački dom sa 9-soba. Uskoro su se rodili i Luke (9), Millie (8), Katie (7), James (6), Ellie (5) i Aimee (4). Nakon kratke pauze rodio se i Josh (2) te Max koji sada ima 18 mjeseci, a prije dva tjedna stigla je i Tilly May. Sue radi u pekarnici koju posjeduje sa suprugom, a kaže da joj u svim poslovima pomažu i djeca za što dobiju džeparac.
- Imamo rutinu i držimo je se. Mislim da drukčije ne bih uspjela sve držati pod kontrolom - kaže Sue koja je trenutno na porodiljnom, a dok radi pomaže joj dadilja koja se od 9 ujutro do 14 sati brine za najmlađu djecu. Na kraju mjeseca ne ostane im previše novca, priča Sue, no djeca nikada nisu ostala bez poklona za blagdane i rođendane. Sue i Noel rijetko uspiju naći trenutak samoće, a i kad ga nađu, neobično im je, kažu, bez ostatka rulje.
- Nikad nećemo biti sami, a djeca uvijek imaju nekoga za osloniti se. Navečer, nakon što bebe zaspu, svi skupa sjedimo u dnevnoj sobi, skupa jedemo za velikim stolom i nikada nam nije dosadno - kaže Sue.




AMERIKANKA ĆE RAĐATI SVE DOK BUDE MOGLA

Bob i Michelle (43) Duggar iz američkog Arkansasa imaju 19 djece. Najstariji dijete Duggarovih je Josh (22), imaju i dva para blizanaca, a zadnju bebu dobili su u prosincu. Imena sve djece počinju slovom 'J' i svi se obrazuju kod kuće. Michelle planira nastaviti rađati sve dok bude mogla. Žele da im djeca jedno drugome budu najbolji prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • marijeta8 20.05.2010.

    booooooožeeee, sa 14 prvo dite, aj ća.......

  • nefertete 20.05.2010.

    Da je koja ovakva u Makarskoj, \'ko bi se usudio zatvoriti rodilište. Nego jedno ili nijedno ...

  • gucica 20.05.2010.

    Skroz bolesno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare