To je to što me zanima!

Zaljubljeni osmaš i njegova učiteljica bježe od FBI-ja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija i FBI u američkom Holyokeu u državi Massachusetts tragaju za profesoricom koja je, čini se, u vezi s učenikom osmog razreda
Vidi originalni članak

Policija misli kako učiteljica Lisa Lavoie (22) s učenikom osmog razreda iz Massachusettsa pokušava pobjeći u Kanadu ili Meksiko. Smatraju da su dječak i učiteljica u ljubavnoj vezi. Roditelji nestalog dječaka, čiji identitet nisu otkrili jer je riječ o maloljetniku, još 13. veljače prijavili su policiji nestanak sina (15). Već su tada istaknuli da misle kako se dječak i nastavnica previše druže i slobodno vrijeme provode zajedno, a sumnje su se potvrdile u nedjelju kada su i roditelji učiteljice prijavili njezin nestanak. Lokalni novinari tvrde kako je Lavoie diplomirala na sveučilištu Elms i kao odlična studentica bila je na dekanovoj listi najboljih. U Maurice A. Donahue poučavala je djecu u prvom razredu osnovne škole i to joj je bio prvi posao. Michael Sullivan, gradonačelnik Holyokea, još pokušava smiriti zabrinute roditelje koji su šokirani razvojem situacije. Sullivan tvrdi da policija i FBI daju sve od sebe kako bi pronašli nestali par i razjasnili što se zapravo dogodilo. Nije želio komentirati navode o ljubavnoj vezi dok istraga ne pokaže jesu li uopće točni.
- Poznajem dječaka iz škole. On je bio predsjednik razreda, igrao je košarku. Jednostavno ne vjerujem - rekao je novinarima jedan od učenika. Zbog sumnje da par bježi iz zemlje, uz policiju i FBI u potragu se uključila i granična policija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • maštrapan 24.02.2009.

    Ha, ha, ha. on je predsjednik razreda i igra košarku. Kao da predsjednik ne hebe.

  • arcihbald 24.02.2009.

    stavite i sliku uciteljice :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare