To je to što me zanima!

Zaluđena autima: Vremešna bakica obožava svoj Subaru

Michalina Borowczyk-Jędrzeje (81) iz Wroclawa ponosna je vlasnica automobila Subaru WRX STI. Kaže da je ljubiteljica brzih automobila još od mladosti
Vidi originalni članak

Vremešna bakica iz Poljska obožava juriti u svom sportskom automobilu.

Michalina Borowczyk-Jędrzeje (81) ponosna je vlasnica automobila Subaru WRX STI. Kaže da je ljubiteljica brzih auta još od mladosti. A sad kad je u mirovni, kaže, ima pregršt vremena za vožnju kamo god poželi, javlja Oddity Central.

Bakica je, kako mediji pišu, dosad imala nekoliko automobila: Opel, Mazdu, BMW i Hondu. Subaru, kojeg sada ima, oduvijek joj je bio tiha patnja. Štedila je 13 godina da bi ga mogla kupiti.

- Volim čuti zvuk motora kako radi. To je pravo zadovoljstvo. Ovaj auto me osvojio, nije poput ostalih, ima dušu - objašanjava Poljakinja.

Michalina, koja živi u Katowicama, često automobilom ode do Krakowa, Wroclawa i drugih gradova. Godišnje pređe oko 14.000 kilometara, što možda za prosječnog vozača nije puno, ali za ovu gospođu u poznim godinama je sasvim dovoljno. Naravno održavanje ovakvog ljubimca nije jeftino, no zahvaljujući štednji i najmnini od nekoliko nekretnina koje izdaje, Michalina si ovaj hobi može priuštiti.

Prijatelji tvrde da Michalina vozi odlično, ali i da ne voli kad je drugi vozači podcjenjuju zbog njenih godina.

- Jednom joj je muškarac iz susjednog auta dobacio: Bakice, a zašto tebi uopće treba auto? Michalina mu je odgovorila: Ser***, nauči prvo voziti - kazao je dugogodišnji prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Lix007 16.04.2016.

    svaka čast bakici,kladim se da ga i stisne u crveno tu i tam :)))

  • Slavonka60 16.04.2016.

    I ja ću ovako ..ja ljudi moji obožavam voziti auto..i kad sam sretna i kad sam tužna, meni je to kao terapija..

  • čarli367 16.04.2016.

    Svaka čast bakici neka uživa u svom saburu, i nek samo vozi dok god ima snage.

Komentiraj...
Vidi sve komentare