To je to što me zanima!

'Zamislite da u gradu Dachau stave natpis Arbeit macht frei'

Plenkoviću, HDZ-ovci, molim vas, napravite sve da se maknemo više od tema iz prošlosti koje nas toliko opterećuju jer sad ste u poziciji. Kakva povjerenstva? - poručuje Maras...
Vidi originalni članak

Plenkoviću, HDZ-ovci, molim vas, napravite sve da se maknemo više od tema iz prošlosti koje nas toliko opterećuju jer sad ste u poziciji. Kakva povjerenstva? Da o tome još godinama raspravljamo. Valjda znamo razlikovati dobro od zla.

Poručio je putem Facebooka SDP-ovac Gordan Maras premijeru Andreju Plenkoviću nakon što je najavio osnivanje povjerenstva zbog HOS-ove ploče s pozdravom “Za dom spremni” u Jasenovcu.

- Zamislite da u njemačkom gradiću Dachau, gdje su nacisti otvorili jedan od najvećih koncentracisjkih logora, netko postavi ploču ‘Arbeit macht frei’. Što bi Angela Merkel učinila? 

Osnovala povjerenstvo ili bi se ispričala građanima i maknula sramotu - napisao je Maras i savjetovao premijeru da se u situacijama kad ne zna što bi učinio ugleda na Merkel ili bivšeg premijera Milanovića:

- Ako niste lider, u takvim situacijama učite od lidera. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Istvan Serekesz 21.12.2016.

    Marasu rad oslobađa radi nešto.

  • Istvan Serekesz 20.12.2016.

    Zamisli ti jedni naši su stavili ćilirične natpise u Vukovaru i Maras kako taj primjer nisi naveo.

  • Istvan Serekesz 20.12.2016.

    Pa se ta da stave Rad oslobađa, samo kokošari mogu to shvatiti kao provokaciju. Ajde lartizančine dosta je bilo. Sve je to isto kao kad hoćeš staviti ćilirične natpise u Vukovaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare