To je to što me zanima!

Zamjenica talijanskog ministra u vladi je bila samo jedan dan

Biancofiore je bila prisiljena dati ostavku samo dan nakon što je položila zakletvu u vladi nove koalicije, jer su grupe za ljudska prava burno reagirale na njenu izjavu
Vidi originalni članak

Pomoćnica ministra za jednake mogućnosti u Italiji, Michaela Biancofiore, podnijela je ostavku nakon žestokih kritika zbog njenih homofobičnih izjava, a u vladi je bila samo jedan dan. 

Biancofiore je bila prisiljena dati ostavku samo dan nakon što je položila zakletvu u vladi nove talijanske koalicije, jer su grupe za ljudska prava burno reagirale na njenu izjavu da homoseksualci izazivaju diskriminaciju, jer "sami sebe stavljaju u geto", javlja BBC.

Michaela Biancofiore je rekla kako bi voljela da grupe koje brane prava homoseksualaca "kažu nešto i da osude niz ubojstava žena u Italiji". Rekla je i kako ne podržava istospolne brakove. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • JureDejanović 06.05.2013.

    Ma što je to pogrešila dotična gospodja ,pa koja to normalna osoba može podržati istospolne brakove ,pa to je protiv boga i protiv prirode za mene su takve osobe jednostavno rećeno bolesnici ,a to sam spreman i dokazati bilo gdje i bilo kada ,pa zar je bog stvorio dva Adama da se razmnožavaju ili Adama i Evu ,a kod životinja mužjaka i ženku ,i sad ispada da su životinje pametnije i normalnije od ljudi ,možemo li biti još pokvareniji e možemo

  • Hasenfefer 06.05.2013.

    a di su naši HOMO FOBI KOJI PLJUJU PO hRVATIMA ćE DA I ONI DADNU ostavku?

  • ivanfilip 05.05.2013.

    Meni se čini da "grupe za ljudska prava" ugrožavaju sve "druge grupe" i pojedince koje različito misle.Kaj nije bgatstvo u različitostima?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare