To je to što me zanima!

Zamjenik ministra službenim autom sudjelovao u prometnoj

Jakša Puljiz, zamjenik ministra regionalnog razvoja, u subotu je sudjelovao u prometnoj nesreći u tunelu Plasina, piše Jutarnji. U nesreći je ozlijeđen njegov sin
Vidi originalni članak

Jakša Puljiz, zamjenik ministra regionalnog razvoja, u subotu je sudjelovao u prometnoj nesreći u tunelu Plasina na autocesti A1, piše Jutarnji list. On će, piše Jutarnji, dobiti kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće s teškim ozljedama. U sudaru je ozlijeđen njegov sin (7). Puljiz je, prema policijskom izvješću, prebrzo vozio te je ušao u tunel i udario u BMW mađarskih oznaka čija je vozačica malo prije toga izazvala prometnu nesreću. 

U tunelu su se, podsjetimo, u kratkom razmaku dogodile tri prometne nesreće. Za prvu je nesreću, tvrdi i dalje policija, kriv šaht na koji je naletjela vozačica Toyote Yarisa. Toyota se zanijela i udarila u betonsku oplatu tunela.  

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 26.07.2013.

    Sramota. Nije ni čudo da održavanje tih službenih auta toliko košta kad se toliko voze bez veze.

  • lalala 25.07.2013.

    Vidim da je to za partiju normalno . Nema srama ni u planu . Dežurni partijski komentatori bi trebali znati da umanjivanjem i opravdavanjem krivice rade veću štetu partiji nego da u osudili incident .

  • ćazim_1 25.07.2013.

    To je samo zato, jer naši funkcioneri koriste zastarijela vozila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare