To je to što me zanima!

Zanima vas stažiranje u EP-u? Dubravka Šuica traži asistente

Stažiranje u mome uredu pružit će vam uvid u moje aktivnosti kao članice EP-a - napisala je Šuica kojoj je cilj osigurati iskustvo rada za sedam mladih ljudi
Vidi originalni članak

Zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica je na stranicama Hrvatskih studija objavila oglas u kojem traži asistente. 

- Želiš li stažirati u Europskom parlamentu? Stažiranje u mome uredu pružit će vam uvid u moje aktivnosti  kao članice Europskog parlamenta - stoji na početku objave. 

U oglasu stoji da objava ističe 2. listopada ove godine, kao i da im je cilj osigurati iskustvo rada u Europskom parlamentu za ukupno sedam mladih obrazovanih ljudi iz Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine. 

- Bit ćete uključeni u svakodnevne  organizacijske zadatke, uključujući ​​pripremu za parlamentarne sjednice, organiziranje konferencija za novinare, opće uredske dužnosti, priprema dokumentacije za govore i brifinge, kao i u organizaciju projekta i izvješćivanje o događajima. Komunikativne i odgovorne osobe će pomagati u dočekivanju posjetitelja iz Hrvatske i odgovarati na upite i zahtjeve građana te organizacija - stoji u oglasu koji u cijelosti možete pročitati OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • bernardaf 25.09.2013.

    Ma gle ti nje, traži besplatnu radnu snagu koja će njoj smanjiti poslove, tj. da manje radi. Svašta. Mladi nemojte se dati namagarčiti i da rintate za ove uhlebljene. Da nudi kakvu solidnu plaću onda bi to imalo smisla nego iskorištava jadne mlade ljude. Sram ju bilo.

  • fenix77 25.09.2013.

    Biti će to kadroviranje znanstvenika kako je i u HGK. Nema tu upada i korisnog rada , samo ono šuplje-prazno...

  • Klinkica 25.09.2013.

    Poznavajuci predragu nam Suicu, netko njezin nije mogao naci posao pa je morala otvoriti tih sedam radnih mjesta da ih osigura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare