Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Zanima vas stažiranje u EP-u? Dubravka Šuica traži asistente

Stažiranje u mome uredu pružit će vam uvid u moje aktivnosti kao članice EP-a - napisala je Šuica kojoj je cilj osigurati iskustvo rada za sedam mladih ljudi

Halo Pix/Pixsell
Foto: Halo Pix/Pixsell
47 komentara

Zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica je na stranicama Hrvatskih studija objavila oglas u kojem traži asistente. 

- Želiš li stažirati u Europskom parlamentu? Stažiranje u mome uredu pružit će vam uvid u moje aktivnosti  kao članice Europskog parlamenta - stoji na početku objave. 

U oglasu stoji da objava ističe 2. listopada ove godine, kao i da im je cilj osigurati iskustvo rada u Europskom parlamentu za ukupno sedam mladih obrazovanih ljudi iz Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine. 

- Bit ćete uključeni u svakodnevne  organizacijske zadatke, uključujući ​​pripremu za parlamentarne sjednice, organiziranje konferencija za novinare, opće uredske dužnosti, priprema dokumentacije za govore i brifinge, kao i u organizaciju projekta i izvješćivanje o događajima. Komunikativne i odgovorne osobe će pomagati u dočekivanju posjetitelja iz Hrvatske i odgovarati na upite i zahtjeve građana te organizacija - stoji u oglasu koji u cijelosti možete pročitati OVDJE. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message