To je to što me zanima!

Gotovo pola milijuna Hrvata na tjedan gleda 24sata TV!

Od svoga osnutka sredinom 2009., gledanost 24sata TV-a konstantno raste. Nova zaštitna lica i obogaćena programska shema opravdali su očekivanja
Vidi originalni članak

Prva hrvatska news televizija, 24sata TV, ovih dana bilježi odličnu gledanost. Kratke, jasne i zanimljive vijesti svakoga tjedna privlače nove gledatelje koji prate program 24sata TV-a 24 sata na dan putem MaxTV-a i B.neta. Na tjednoj razini radi se o brojci od 470.000 gledatelja, prema podacima AGB Nielsena. Time doseže do gotovo 12 % ljudi na tjedan. Također, 90% korisnika MaxTV-a svaki tjedan prati program 24sata TV-a u vremenskom periodu od barem 15 minuta. 

Za svoje gledatelje pripremamo još brojna iznenađenja u programskoj shemi, naglašava Tihomir Ladišić

Svojim raznovrsnim programom, 24sata TV orijentiran je na dobnu skupinu od 18 do 54 godine s nešto većim naglaskom na muške zaposlene osobe od 30 do 54 godine starosti. Uz gospodarske i političke vijesti iz Hrvatske i svijeta, 24sata TV donosi i reportaže iz svijeta sporta i showbusinessa. Tri puta dnevno, možete pratiti i vijesti uživo iz novoga studija, a vrlo su česta i gostovanja uglednih ličnosti iz hrvatske javnosti.

Glavna voditeljska lica, Tihomir Ladišić i Nensi Blažević, naglašavaju kako redakcija 24sata TV-a proizvodi vijesti koje zanimaju gledatelje odmah i sada te da novosti koje pripremaju zasigurno nikoga neće razočarati.

Nedjeljom ujutro - emisija Nedjeljno jutro

Jedan od noviteta u programskoj shemi je i emisija Nedjeljno jutro pod voditeljskom i uredničkom palicom Tihomira Ladišića, glavnog urednika 24sata TV-a. U emisiji zabavno - informativnog karaktera doznat ćete zabavne i zanimljive detalje o gostima u studiju.
Pogledajte je nedjeljom od 10 sati na 7. kanalu MaxTV-a ili 8. kanalu B.neta.

Reportaže 24sata TV-a možete pogledati i na web stranici www.24sata.tv

Idi na 24sata

Komentari 14

  • plavi cvijet 25.01.2011.

    OKTV koliko znam, to još nema, ali što se tiče novina, dobri ste. Sad sam se navikla na novi portal.

  • bengin 25.01.2011.

    Tiho, puno pozdrava iz Bosne. Cesto se sjetim tebe i hrabrosti kojom se rijetko ko mogao pohvaliti i koju si pokazao za vrijeme svog boravka u Zaho-u- Irak nekad tamo krajem 2004 nakon nesrece koja je zadesila pokojnog Dalibora Burazovica- vozaca konvoja iz Hrvatske.

  • nenadtv 25.01.2011.

    Kada če doći 24 sata tv na optitv da ja gledam

Komentiraj...
Vidi sve komentare