To je to što me zanima!

Žanko: Pjevačima bi ponekad nosio kuverte, iznose ne znam

Blagajnica HDZ-a kazala je na sudu kako je pjevaču davala novac iz "crnog fonda" koji je on prosljeđivao dalje pjevačima. Žanko kaže da će nadležnima reći sve
Vidi originalni članak

Moja je uloga u cijeloj priči s HDZ-om bila umjetnička - pisao sam pjesme, kreirao program, ali nikad nisam govorio s izvođačima o novcima niti sam ugovarao gaže, rekao je pjevač i kantautor Dražen Žanko za Slobodnu Dalmaciju. 

Njega je, podsjetimo, u svom iskazu USKOK-u spomenula bivša stranačka blagajnica Branka Pavošević. Kazala je kako je Žanku davala novac iz "crnog fonda" koji je on prosljeđivao dalje pjevačima. 

- Ponekad bih im, kao kolega kolegi, odnio kuverte, ali nisam znao koliki je iznos u njima. Nikad se nisam u to petljao - kaže Žanko. 

Dodao je kako će se odazvati ako ga zovu nadležne službe i da će reći sve što će ga pitati. Inače, Žanko je autor HDZ-ove himne koju je 2007. otpjevao Jacques Houdek.

>>> Više pročitaje u Slobodnoj Dalmaciji.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • mellifera196666 27.04.2012.

    Sjećam se ja dobro i Grdovića kad je tulio za HDZ kraj moje kuće u Varaždinu,sigurno nije volontiral!

  • mellifera196666 27.04.2012.

    Sad kao nitko nije znao kaj rade ti fičfirići od pjevaća i za koga!Da nisu mlatili lopovsku lovu nebi ni za kruh imali tako lijeni,bahati i netalentirani.

  • Kokolo_1 26.04.2012.

    Simpatičan mladić.......i nadasve nevin.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare