To je to što me zanima!

'Žao mi je što sam novinaru rekao da si zabije mikrofon'

Dopustio sam si da me Ranko Stojanac isprovocira. Reagirao sam neprimjereno i žao mi je. Ispričavam se sugrađanima i gledateljima HTV-a - rekao je Obersnel
Vidi originalni članak

Ogranak HND-a na HTV-u oštro je osudio postupak riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela koji je, tijekom podjele lignji u povodu Dana grada Rijeke, izvrijeđao novinara isprovociran njegovim pitanjima

- Ako je gradonačelnik pokazao vidljivu nervozu zbog pitanja o tome zašto nije probao pripremljene lignje, pitamo se što se može očekivati kad na red dođu 'ozbiljnije teme' koje bi mogao pratiti kolega Ranko Stojanac - navodi se u priopćenju.

Obersnel je novinaru HRT-a Ranku Stojancu poručio da si "stavi mikrofon u guzicu", a razljutilo ga je Stojančevo inzistiranje zašto ne proba lignje.

U izjavu za Novi list, Obersnel se ipak ispričao sugrađanima i gledateljima HTV-a.

- Dopustio sam si da me Ranko Stojanac isprovocira. Naime, mislim da na današnji dan nije najvažnije pitanje da li ću jesti lignje i da li ih volim. Reagirao sam neprimjereno i žao mi je zbog toga. Ispričavam se svojim sugrađanima i gledateljima HTV-a - rekao nam je Obersnel.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tatamata22 18.06.2015.

    pa oni su drugačiji (sdp) kulturni, fini, toletantni, puni razumjevanja ....neka nova hrvatska

  • 17.06.2015.

    I sad kad bi ja napisal da je to ona partizanska arogancija onda bi me admin ispoštoval,e pa zato ne želim ništa napisati hehe.

  • vatrogasac Mirko 17.06.2015.

    fotelja ne čini čovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare