To je to što me zanima!

''Zapad je kriv za izbjegličku krizu jer podržava teroriste''

Ako ste zabrinuti za izbjeglice, prestanite podržavati teroriste. Mislimo da je to uzrok krize i glavni razlog cijelog problema, izjavio je Assad u razgovoru za ruske medije
Vidi originalni članak

Sirijski predsjednik Bašar al-Assad optužio je Zapad za veliku izbjegličku krizu jer, kaže, ''zemlje Zapada podupiru terorističke skupine'' koje se protive njegovom režimu, prenosi CNN. 

- Ako ste zabrinuti za izbjeglice, prestanite podržavati teroriste. Mislimo da je to uzrok ove krize i glavni razlog cijelog problema s izbjeglicama. Europske zemlje bi trebale preuzeti krivicu jer podržavaju terorizam - rekao je al-Assad u razgovoru za ruske medije snimljenom u njegovu domu u Damasku. 

U građanskom ratu u Siriji, koji bukti već četiri godine,  ubijeno je više od 220 tisuća ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • Krilati Leptirrr 17.09.2015.

    Sve je točno rekao. Podrška Assadu!

  • niskoristy 16.09.2015.

    Libija, Egipat, Sirija, Irak itd... nisu zemlje koje su bile spremne za demokraciju. To je nažalost istina. Te su zemlje mogle funkcionirati jedino kao diktature. I koliko god su ti režimi bili loši za svoj narod barem su osiguravali red i mir.

  • zds-uvik 16.09.2015.

    Od kako su ameri poceli skidat "diktatore" sa vlasti, Sadama, Gadafija, Mubaraka, i pokusali Assada, Europa ih je podrzavala, a sada bere plodove svoje gluposti. Assad je u pravu, i tu se nista nemoze dodati, p asd dali se to kome svidilo ili ne, mi smo sa ovim "jadnim" izbjeglicama naj...li

Komentiraj...
Vidi sve komentare