To je to što me zanima!

Zapalila se kuranska škola u Senegalu, poginulo je 9 djece

Svjedoci su izvijestili kako je požar izbio dok je 45 djece, koja su u tom trenutku bila u školi, spavalo. Uzrok požara je vjerojatno svijeća koja je ostala upaljena
Vidi originalni članak

U požaru kuranske škole kraj glavnog grada Senegala poginulo je devetero djece. Svjedoci su izvijestili kako je požar izbio dok je 45 djece, koja su u tom trenutku bila u školi, spavalo. BBC javlja kako su zidovi sobe u kojoj su djeca spavala drveni, a uzrok požara je vjerojatno svijeća koja je ostala upaljena. 

Vatrogasci su na mjesto nesreće došli odmah po dojavi, a imali su problema u približavanju školi, jer je cesta na pola uništena. Predsjednik Senegala Macky Sall posjetio je mjesto nesreće te je građanima obećao kako će napraviti sve da se ubuduće spriječe slični incidenti. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sabo 05.03.2013.

    Blokirali me zato što sam Longlive nazvao kako sam nazvao, a kada on muslimane naziva teroristima i samoubojicama to se ne blokira. Čestitke

  • sabo 05.03.2013.

    Ima li tko da blokira, zabrani, kazni ovoga fašistu (Longlive) koji mrzi sve što je muslimansko bez argumenata? Kaže da su svi muslimani teroristi. Evo ja sam musliman i nisam terorist.Molim zaštitu nas muslimana od fašistoidnih izjava toga lumena.

  • LongliveUSAforever 05.03.2013.

    Eto im Kuranske škole sada!Žao mi je nevine djece koju talibani tjeraju u nekakve ilamisticke škole gdje ih od malena indoktriniraju za kasnije.Nije ni cudo da imaju toliko samoubojica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare