To je to što me zanima!

Zapalila se trgovina, gusti dim prekrio centar Osijeka

Požar je buknuo u utorak u trgovačkom centru Pothodniku ispod središnjeg trga u Osijeku. Gusti dim je prekrio centar grada. Nitko nije ozlijeđen...
Vidi originalni članak

Požar je buknuo u utorak oko 10,30 sati u trgovačkom centru Pothodnik koji se nalazi ispod središnjeg Trga Ante Starčevića u Osijeku. Gusti dim je prekrio centar grada. Nitko nije ozlijeđen.
Vatra je buknula u obućarskoj radnji "Krešo" vlasnika Krešimira Antolovića. Kada je vatra buknula u radnji nije bilo nikoga. Iz još nepoznatog razloga zapalio se stroj u čijiem se postolju nalazi piljevina. Piljevina je rasplamsala vatru te se ona proširila po prostoriji i zahvatila je ljepila, plastiku i druge materijale.
- Dojavu smo dobili od djelatnika trgovačkog centra. Oni su odmah pobjegli čim su vidjeli dim. Požar nije bilo teško gasiti jer se sporo širio no problem nam je bio otrovni dim. Pretražili smo i sve trgovine kako bi provjerili da netko nije stradao od dima. Ljudi su lako pobjegli jer centar ima više ulaza i izlaza, a mi smo sve sanirali za sat vremena - rekao je Damir Banjan, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Osijek. 
Vlasnik obučarske radnje Krešimir Antolović požar nije htio komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • osječan_1 29.12.2009.

    Izgleda da nije htio plaćati nekim momcima, zaštitarinu. Opće poznata je stvar da u Osijeku još rade tipovi kojima se mora plaćati zaštita pa makar bio i šuster. E da je malo milicije to bi se riješilo za sat dva i gotovo.A ovako demokracija je pa radi svašta onaj tko smije a tko ne smije mora plaćati . A hrvatska policija prima pohvale kada kazni babu van pješačkog prelaza ili sudjeluje u akciju rasterivanja baba i djedova koji na piojacu prodajju staru robu.

  • tombba 29.12.2009.

    e moj šokre sari druže

  • Determinator 29.12.2009.

    A tko će ubrat pare od osiguranja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare