To je to što me zanima!

Zapalio kuću pa u školu upao s puškom: Pritvorili maloljetnika

Sudeći prema izjavama znanaca maloljetnika te prema njegovom Facebook profilu mladić je bio opčinjen oružjem i nasiljem te sličnim postupcima vršnjaka u inozemstvu.
Vidi originalni članak

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 16-godišnjakom koji se dovodi u vezu s paljevinom obiteljske kuće te prijetnjama učenicima i zaposlenicima u Područnoj školi u Topolovcu pokraj Siska, mladi osumnjičenik je uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom predan pritvorskom nadzorniku, doznaje se u sisačko moslavačkoj policiji.

Osim kratkog priopćenja, Policijska uprava sisačko-moslavačka u cilju zaštite maloljetnika, nije objavila druge službene podatke o tom događaju.

Doznaje se jedino kako je obiteljska kuća zapaljena iznutra te da je požar brzo ugašen pa nije bilo veće materijalne štete.

Sudeći prema izjavama znanaca maloljetnika te prema njegovom Facebook profilu mladić je bio opčinjen oružjem i nasiljem te sličnim postupcima vršnjaka u inozemstvu.
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ahahhaha 13.06.2020.

    Decko je isao samnom u srednju skolu i ovako mi je Ok.Ali to sto je napravio nikako nike uredu

  • 19.09.2017.

    Nažalost, sredina, oni najbliži, nisu prepoznali što se događa. Trebao je pomoć, a nje niotkuda. Opasnih sadržaja pun je internet. Činjenica da nitko nije stradao, da je imao zračnu pušku i vatrom napravio malu štetu možda je bio očajnički poziv u pomoć. Očito treba pomoć, pomoć struke. Puno ljudi živi u problemima, a oni se često lome na najslabijima. Djecu treba držati bez puno interneta i npr. što više u sportu gdje mogu trošiti energiju, družiti se, razvijati . Te sadržaje treba država poticati, a ne sredine dalje od velikih gradova prepušteti nebrizi.

  • ivan48hr 19.09.2017.

    Otkad odgoj dijece preuzimaju kojekakve udruge,babe i pravobraniteljice za dijecu ,to se događa. Kojekakve ustanove su isključile roditelje iz odgoja dijece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare