To je to što me zanima!

Zapalio madrac u zatvoru, broj poginulih narastao na čak 357

Dan nakon požara pred zatvor su nahrlile obitelji zatvorenika. Plakali su, vikali i naguravali se. Kako bi smirili situaciju policajci i vojnici su morali pucati u zrak
Vidi originalni članak

U velikom požaru, koji je izbio u zatvoru u Hondurasu u utorak navečer, broj poginulih se popeo na više od 350 zatvorenika. Većina ih se ugušila u hodniku dok su pokušali pobjeći od plamena. Ministarstvo sigurnosti ističe kako se 357 zatvorenika smatra nestalima, odnosno mrtvima. Dodaju kako je netko od zatvorenika pokušao iskoristiti požar za bijeg. 

Svjedoci kažu kako je u zatvoru nakon izbijanja požara bilo grozno. Vatra se brzo širila. Muškarci su vikali u panici, a pripadnik jednog od najopasnijih bandi Latinske Amerike spasio je nekoliko svojih kolega. 

Daniel Orlleana, šef zatvorskog sustava u Hondurasu, kaže kako je požar započeo u ćeliji u kojoj je jedan od zatvorenika zapalio madrac. U prenatrpanom zatvoru, predviđenom za 400 ljudi, bilo je smješteno čak 800 zatvorenika, piše Telegraph. Među poginulima je navodno i jedna žena, koja je u zatvoru prenoćila kod ljubavnika. 

Dan nakon požara pred zatvor su nahrlile obitelji zatvorenika. Plakali su, vikali i naguravali se. Kako bi smirili situaciju policajci i vojnici su morali pucati u zrak. Mnoga tijela izgorjela su do neprepoznatljivosti pa će trebati duže vrijeme da ih se identificira.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Seronja_1 17.02.2012.

    Zašto biti žao takvih ljudi.Trebalo bi nama u ovome svijetu neko tipa Punisher ili Batman pa da skrati ovaj svijet te gamadi.Izazivaju probleme i čine loše nama običnim ljudima jer znaju da im nećemo ništa jer ne želimo probleme.Netko ima obitelj,netko ovo,netko ono,nije bitno.Uglavnom to su obične kukavice koje se skrivaju u bandama.

  • 20bucks 16.02.2012.

    Svakog života pa i ljudskog je šteta kada se izgubi, ali kada kolektivno nastrada ološ, kriminalci, ubojice i lopovi tada je to za svaku pohvalu i pozdrav. Ta ekipa koja je činom jednog od svojih idiota izgubila živote dobila je što ih zapravo i ide i zato Big Thumb Up!

  • tomas9d 16.02.2012.

    ljude ne mogu prepoznati, ali zato dobro znaju da je sve počelo sa zapaljenim madracem,

Komentiraj...
Vidi sve komentare