To je to što me zanima!

Zapalio se krov kuće u Dubravi, vatrogasci spasili i drugu kuću

Na krovu kuće u zagrebačkoj Dubravi u nedjelju navečer izbio je požar. Brzom intervencijom, vatrogasci su spriječili širenje požara i na drugi krov. Srećom, stanari kuće ranije su izašli pa nije bilo ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Na kući u Osječkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi noćas je oko 23.20 sati izbio požar, potvrdili su nam iz JVP Zagreb.

- Došao sam taman kad i vatrogasci, čuo sam da je netko bio unutra, ali su uspjeli izaći na vrijeme - ispričao nam je čitatelj. 

Vatrogasci su pretragom prostora vidjeli da nema nikoga u kući te nije bilo ozlijeđenih. Požar je izbio na krovištu kuće te se počeo širiti i na drugu, ali vatrogasci su odmah po dolasku započeli s gašenjem i spriječili širenje požara. Brzo su ga stavili pod kontrolu te ostali na terenu rješavati preostali dio požarišta i potkonstrukciju crijepa. 

- Buktalo je na krovu i to dosta jako, bio je poprilično gusti dim. Srećom, vatrogasci su brzo to sredili - nadodao je čitatelj.

Dio tima ostao je još na terenu kako bi sve osigurao i očistio, a ostatak se vratio u postaju. 

Na intervenciju je izašlo ukupno četiri vatrogasnih vozila. 

Oštećeno je 70 kvadrata krovišta od ukupno 160 m, te namještaj u potkrovnom stanu u tri prostorije. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zagorska puntarica opet 29.03.2021.

    " Buktàlo?"

  • SithLord_1 29.03.2021.

    "Vatrogasci spasili i drugu kucu" novinar se čudi ili je jako ponosan na gospodu vatrogasce što rade svoj posao.Smecari došli i pokupili dva kontenjera ne samo jedan. Jedan od slijedečih naslova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare