To je to što me zanima!

Palili gnijezdo stršljenova pa zapalili cijeli krov na zgradi?

Zapalio se krov zgrade u kojoj je restoran Sofra. U petak navečer gorjelo je i u Ulici Đalskoga na Borongaju. Tamo su vatrogasci navodno spasili jednu maloljetnicu...
Vidi originalni članak

U petak navečer oko 22 sata izbio je požar na krovu zgrade u Ulici I. gardijske brigade Tigrovi 27  u zagrebačkom naselju Borovje. Službeni uzrok još nije poznat, ali susjedi tvrde kako je požar izazvalo paljenje gnijezda stršljenova na krovu zgrade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su morali skidati metalne ploče krovišta kako bi u potpunosti ugasili vatru. Ukupno 19 vatrogasaca na teren je izašlo s četiri vatrogasna vozila, potvrđeno je iz Javne vatrogasne postaje (JVP) Zagreb. 

Očevid će biti proveden ujutro, potvrdili su u policiji.

U zgradi se, inače, nalazi i popularni restoran Sofra.

U Zagrebu su se ovoga petka vatrogasci borili s čak četiri požara i to na SRC Jelenovec, u stanu na Ferenščici, stanu u Ulici Đalskoga te krovu na Borovju.

Iz stana u Ulici Đalskoga 78 na Borongaju, gdje se zapalila kuhinja, navodno su spasili maloljetnicu, doznaje Jutarnji list.

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • OS_LEGA 08.07.2017.

    Bravo,bravo za "stručnjaka". Dobro je i ispalo da nije zapalio cijeli grad.

  • ajetodoo 08.07.2017.

    Jednim potezom riješili se stršljenova i štakora.

  • ogidibogi 08.07.2017.

    Ovo je novi vid reklamiranja.Uskoro ćemo čitati - Teška saobraćajna nesreća u blizini odličnog restorana, ubojstvo preko puta najbolje pivnice i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare