To je to što me zanima!

Zapalio se zbog propalog posla, sin (16) ga ugasio

Sin i kći čuli su viku u dvorištu i istrčali iz kuće. Mladić je oca B.A. (41) zalijevao vodom iz gumene cijevi. Nitko nije slutio da se planirao ubiti
Vidi originalni članak

Susjed je prvi vidio gorućeg muškarca u dvorištu obiteljske kuće u zagrebačkoj ulici Dubravica. B.A. (41) izašao je u subotu oko 9 sati pred kuću, polio se najvjerojatnije benzinom i zapalio se. Njegovi sin i kći čuli su viku ispred kuće i istrčali su. Susjed je uzeo plahte, a sin (16) je zalijevao oca vodom iz gumene cijevi. Uspio je ugasiti vatru. Kći je za to vrijeme zvala Hitnu pomoć i policiju. B.A. su prevezli u Traumatološku kliniku u Zagrebu. Neslužbeno doznajemo da ima opekline 3. stupnja, a zahvaćen mu je veći dio tijela. Život mu je u opasnosti. Njegova supruga kaže kako je otvorio pizzeriju, u kojoj je sam radio. Ipak, posao nije dobro išao i morao je zatvoriti lokal. Supruga nije niti slutila da se B.A. odlučio ubiti. Susjedi pričaju kako su ga viđali te kako im se činio potištenim. Gledao je, kažu, stalno u pod i nije ni s kim razgovarao.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gucica 23.05.2009.

    Ako je jadnik bio pošten,onda nije ni čudo da mu je posao propao i da je tako završio,da je krao i muljao bilo bi mu super(kao i svima koji nažalost tako žive u ovoj truloj državi)!

  • 23.05.2009.

    @Tito(a)_madafaka,,idiote,ma ko ti dade komp...

  • student_ri 23.05.2009.

    \"Zapalio se je...\"??? Zapalio se...BEZ \"JE\"!!! Osnove pravopisa ljudi \"novinari\"!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare