To je to što me zanima!

Zapeo u provaliji: Vozača (35) prikliještio kamion s hranom

Vozač kamiona je teško ozlijeđen usred izlijetanja s ceste kraj Korenice. Nakon što je probio ogradu, upao je u provaliju. Šleper se prevrnuo nekoliko puta...
Vidi originalni članak

Vozač (35) teško je ozlijeđen i oporavlja se u bolnici Gospić nakon što je u četvrtak ujutro sletio s ceste u Pećanama kraj Korenice. Nije vozio sredinom traka i probio je ogradu.

Kamion se sjurio u provaliju duboku 50-ak metara

Cijelo vrijeme se prevrtao, a kad se zaustavio, kabina je bila potpuno smrskana. Prignječila ju je prikolica koja je u tom trenutku bila puna paleta s hranom. Prva je do vozača stigla Hitna pomoć. Bio je pri svijesti, no nikako nije mogao izaći. U pomoć su mu stigli i vatrogasci JVP-a Plitvička jezera. Njih osam gotovo dva sata su rezali lim i osiguravali kamion da ne otkliže dalje. Uspjeli su ga izvući.

- Bio je još pri svijesti. Liječnici Hitne pomoći su ga cijelo vrijeme kontrolirali, pregledavali i na kraju imobilizirali - napisali su vatrogasci na svojim stranicama. Zajedničkim snagama prenijeli su ga do ceste i kombija Hitne pomoći te prevezli u bolnicu.

Zvali su pojačanje

Prva ekipa nije mogla sama. Stiglo je još pet vatrogasaca.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Westerner 23.10.2016.

    Ajde barem nebi bio gladan da ga nisu nasli.

  • Krešo_1_1 21.10.2016.

    Bar je imao šta jest

  • prologic 21.10.2016.

    Pogledajte film TIR pa vidite kako žive vozači Dosta mi je stalnog tretiranja vozača kao neškolovane divljake, nekulturne, zmazane itd. Radno vrijeme nam je 13-15h, noćni rad 10h Vani na utovarima i istovarima imaju čekaone za vozače sa tušem i aparatom za kavu, juhu itd. Kod nas nema niti wc. Prijavljeni smo na minimalac i da ne nabrajam dalje, a lako je iz tople fotelje kritizrati druge. Svaki posao ima doble i loše strane, tako i ovaj. Zato molim za malo poštovanja. Kao što u dućanu kažete ugodan dan i molim vas možete mi reći gdje stoji artikl tako u ovom poslu propustite šleper, pričekajte minutu više sa kamion skrene itd. Lijep pozdrav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare