To je to što me zanima!

Zaplijenili 160 kg kokaina vrijednog 82,000.000 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvojicu uhićenih u Hrvatskoj su pustili, jer nemaju dokaza. Pošiljka u Rijeci je visoke kakvoće, bez miješanja s aditivima i vrijedi 41,000.000 kuna
Vidi originalni članak

Luka Rijeka, još jednom se pokazalo, nezaobilazna je pomorska ruta za krijumčarenje droga. Jedan krijumčarski kanal prekinule su hrvatska, grčka i policija Republike Srpske, te Interpol i američka DEA (agencija za borbu protiv narkotika).
U grčkoj luci Pireus zaplijenili su 79 kg i 445 grama kokaina. Uhićen je i Grk I.K. (34). Hrvatska policija u riječkoj je luci zaplijenila 81 kg i 325 grama kokaina. Uhitili su i dvojica Hrvata, no  nije bilo dovoljno dokaza da su povezani s drogom, pa su ih morali pustiti na slobodu. Policija Republike Srpske u Banjoj Luci, odakle je bio naručitelj pošiljke kontejnera, uhitila je šestoricu krijumčara. Obje zaplijenjenje pošiljke utovarene su na Ekvadoru i njihova je vrijednost oko 82,000.000 kuna.
 Pošiljka u Rijeci visoke je kakvoće i čistoće i bez miješanja s aditivima vrijedi 41,000.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hacker-ri 29.11.2007.

    PRIZEMNO-- :) fakat si biser, da sam i ja u policiji i ja bi viko iz ZGA u Rijeku da smo to mi \"zagrebcani\" napravili !!!! BTW daj molim te kad budes znao nekog mi javi, tko je bio tamo ! tebi sam vec dao mail, jer si seronja veci od mene, ali jos mi se nisi javio, ko ni Sanader Milanovicu ! Argumenti 0 !

  • prizemlje 29.11.2007.

    maliiiii ( Hacker-ri)pa ti si stvarno blebetalo i seronja.....nemaš pojma klipane ..( hehhe a nemoj mi opet reći moj tata zna i on je bio na prvoj crti...) nema on pojma jer te ne odgaja....prvo nije riječka policija krkane....nego ZG kaj se petljaš opet di ti nije mjesto...odi na spavanje i mlijeko obvezno jer još rastešš

  • Hacker-ri 28.11.2007.

    Ovako informativno, jel zna tko gdje ide ta sva silna zapljenjena droga, cigarete i ostalo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare