To je to što me zanima!

Zaplijenili 57 kg marihuane: Na ulici vrijedi i do pet milijuna kn

Marihuana je pronađena prilikom pretrage kombija i kamp kućice dvojice Slovaka. Droga je bila skrivena u međuprostoru između putničke kabine i teretnog dijela
Vidi originalni članak

Granični policajci na GP-u Karasovići u srijedu su zaplijenili više od 57 kilograma marihuane. Drogu su u Hrvatsku pokušala prokrijumčariti dva Slovaka (30).

Policajci i carinici pregledavali su njihov kombi s kamp kućicom za spavanje s kojim su došli na granicu. Za oko im je zapeo međuprostor između putničke kabine i teretnog dijela. Bio je omeđen s dvije metalne pregrade i poklopljen plastičnim poklopcem. Tu su pronašli više paketa omotanih u foliju. Temeljitom pretragom našli su 55 paketa u kojima je bilo 57,3 kg marihuane.

Tijekom ispitivanja, policija je doznala da je u krijumčarenje umiješan i njihov treći sunarodnjak (29). On je preko Karasovića ušao u Hrvatsku dva i pol sata prije njih. Uhitili su ga na GP-u Macelj u srijedu u 23.25. Kod njega nisu pronašli drogu, no policija sumnja da je uključen u organizaciju krijumčarenja.

Zaplijenjena marihuana vrijedna je oko 1,8 milijuna kuna, dok bi vrijednost u uličnoj prodaji dosegla i pet milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Sluga Janko 09.10.2015.

    Od droge svi pomalo imaju koristi,zaplijenjeno? koliko bude uništeno??

  • FellinaSimunjak 09.10.2015.

    a u kurac opet ce bit nestasica...

  • ToniBrkic 09.10.2015.

    a gdje pise 75???

Komentiraj...
Vidi sve komentare