To je to što me zanima!

Zaplijenili su 1,2 tone duhana, soli za kupanje, novac i pušku

Kod 49-godišnjaka s područja Općine Kaptol policija je zaplijenila 1,2 tone duhana i pušku, a kod 46-godišnjaka s područja Požege pronašli su novac i soli za kupanje
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU požeško-slavonske zaplijenili su kod 49-godišnjaka s područja Općine Kaptol 1290 kilograma duhana marke Virginija bez markica Ministarstva financija. 

Osim duhana u pretrazi kuće pronašli su i poluautomatsku pušku koju je Slavonac nelegalno posjedovao. 

- Iznos trošarina za taj duhan je 670.000 kuna, a sama njegova vrijednost je oko 65.000 kuna. To je najveća zapljena ikad u našoj županiji - rekla je Biljana Vuković, voditeljica službe kriminalističke policije. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo nedozvoljene trgovine i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja. 

Kod muškarca (46) našli sumnjive soli za kupanje

Policija je dovršila i kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom s područja  Požege  zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama. Pretražili su mu obiteljsku kuću, poslovni prostor i osobni automobil te su pronašli veću količinu proizvoda deklariranih kao soli za kupanje, a čiji se sastojci nalaze na popisu droga. Osim droge otkrili su i veću količinu domaćeg i stranog novca, a muškarac je uhićen te  predan u pritvor. Slijedi mu kaznena prijava i kazna koja može biti od jedne do 12 godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DarinkaKnjeginić 12.03.2015.

    520 KUNA TROŠARINA PO KILI A PROIZVOĐAČU 10 KUNA ETO NAM DEMOKRACIJA

  • samo gledam 12.03.2015.

    e da on ima za more nebi svercao sa sol-i,,,jadni slavonci uzese mu i taj osjecaj za morem..

  • zigazigiczigosan 11.03.2015.

    eto covek se nesme vise bavit ni poljoprivredom ni kupati u slanoj vodi doma jedino na moru,ni pusku nesme imat da se brani od ptica grabljivica i ostalih zveri,kako dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare