To je to što me zanima!

'Zapljusnula' je vatra: Umrla je dok je izlazila iz lifta u zgradi

Žena iz Chicaga preminula je na putu do svog stana na 12. katu zgrade, gdje je buknuo požar. Vlasti su izvijestile kako je na mjestu umrla, a našli su je u liftu
Vidi originalni članak

Shantel McCoy (32) vraćala se u svoj stan na 12. katu nebodera u Chicagu nakon što je ondje buknuo požar. Žena nije vidjela vatru, a lift je normalno radio pa joj ništa nije bilo neuobičajeno. Čim su se vrata lifta otvorila Shantel je "zapljusnula" vatra. Na mjestu je preminula, piše Daily Mail

Vatrogasci su izvijestili kako je požar buknuo u jednom od stanova na 12. katu, a čim su primijetili dim svi su pobjegli iz domova. 

Ženu koja je izgorjela pronašli su u liftu, a sa sobom je imala torbicu i sendvič. Ističu kako se Shantel preminula na mjestu jer je vatra "eksplodirala" nakon što su se otvorila vrata lifta. Odveli su je u bolnicu, gdje su ju liječnici samo mogli proglasiti mrtvom.

U požaru su ozlijeđena i dva vatrogasca i sedam stanara, ali nisu u životnoj opasnosti. Policija istražuje nesreću, a rekli su kako zgrada nije imala protupožarni sustav. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Prva Proleterska_1 10.01.2012.

    Vjerovatno lift koji vozi direktno u i uz stanove.

  • Bea 10.01.2012.

    Stravična smrt,grozno:(

  • LongliveUSAforever 10.01.2012.

    Cim se nešto ovako slicno desi u Americi odma se javljaju oni amerofobi i ushiceno izjavljuju da to bog kažnjava amere zbog politike,,,a kad se isto desi u Filipini ili Nigeriji,,,onda su to jadni ljudi kojima je to sudbina,,,ajde malo oladite vi sa mržnjom prema americi,toliko ste bolesni da se radujete cak i prirodnim katastrofama ili masovnim ubojicama kad se to desi u ovoj velikoj zemlji od preko 300 miliona stanovnika naseljenih iz cijelog svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare