To je to što me zanima!

Zaposlenica suda je 8 godina varala na putnim troškovima

Zaposlenicu (66) suda u Kutini policija sumnjiči da je osam godina lažno ostvarivala pravo na putne troškove i državni proračun oštetila za više od 204 tisuće kuna
Vidi originalni članak

Zaposlenica (66) suda u Kutini, koju sisačko-moslavačka policija sumnjiči da je osam godina lažno ostvarivala pravo na putne troškove i državni proračun oštetila za više od 204 tisuće kuna, zaradila je kaznenu prijavu.

Policija je u utorak priopćila kako je kriminalističkom istragom utvrđeno da je osumnjičena od travnja 2005. do siječnja 2013. godine, lažno prikazala relaciju od mjesta stanovanja do mjesta rada, iako je živjela u Kutini.

Temeljem tog lažnog prikaza isplaćivana joj je mjesečna naknada za putne troškove, čime je državni proračun oštećen za 204.719 kuna.

Protiv 66-godišnjakinje je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava zbog prijevare.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • SnježanaParlaj -ex Cerčić 18.11.2015.

    I sad bi se kao trebali čuditi? Mišljenje javnosti je "Pa zašto si ne bi iskoristili kad mogu?", a nisu svjesni da ti novci idu i iz njihovih džepova. Kad bi nadležni malo pohodili kojekakve institucije, mnogo bi se novčića slilo u proračun i od tih tzv. sitnih riba, jer tih sitnih riba ima puno!

  • magija 1 18.11.2015.

    ma važno da će Sanadera oslobodit, a ova sitna riba će gulit kaznu

  • febox 17.11.2015.

    ime i prezime stranka

Komentiraj...
Vidi sve komentare