To je to što me zanima!

Zaposlenik pizzerije sjekirom ubio macu: 'Da jesam, pa što'

U varaždinskoj policiji su nam potvrdili da su 21. kolovoza dobili dojavu da je bio napad na životinju te da će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu. Prijavu protiv počinitelja podnijet će i Udruga Spas
Vidi originalni članak

Zaposlenik jedne varaždinske pizzerije sjekirom je ubio mačku, a potom ju je stavio u auto i odvezao negdje u nepoznato.

 "Spas", varaždinska Udruga za zaštitu životinja cijeli je slučaj prijavila policiji.

- Nazvao nas je čovjek i rekao da je s prozora svojeg stana vidio kako zaposlenik pizzerije na parkiralištu sjekirom ubija mačku. Odmah smo to prijavili policiji koja je brzo reagirala i izašla na mjesto događaja. Nazvala sam u pizzeriju i tražila čovjeka koji je to učinio i on mi je mrtav hladan rekao - 'Da, ja sam to učinio.' Činilo mi se da ne osjeća ama baš nikakvo kajanje. Jedino mu je važno bilo da to ne dospije u javnost zbog njegove djece - rekla nam je Gordana Lacko, predsjednica Udruge Spas.

Objasnila je, da je navodno riječ o sivo tigrastoj maci koja je povremeno dolazila u pizzeriju, a djelatnici bi je hranili. Također je rekla, da je u automobilu kojim je prevozio macu bilo krvi, o čemu su posvjedočili i zaposlenici pizzerije.

U varaždinskoj policiji su nam potvrdili da su 21. kolovoza dobili dojavu o napadu na životinju, te da je policija obavila očevid i pred završetkom je kriminalističkog istraživanja. Također su potvrdili da će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu zbog ubijanja i mučenja životinja.

- Osim što će policija protiv njega podnijeti kaznenu prijavu, i mi ćemo to učiniti kao Udruga - rekla je predsjednica Lacko.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nijetebriga 29.08.2019.

    Koja smo mi jadna drzava.. donesemo zakon o zastiti zivotinja, monstrume to uopce ne dotice.. Svoje umobolne naklonosti ne skrivaju.. Ako smo i malo pravna drzava treba najvecu mogucu kaznu dobit..ne samo zatvorsku, nego i novcanu koju ce platiti udruzi za zastitu zivotinja..

  • škver 29.08.2019.

    A tek koliko je takvih. Macu pa dalje tko se nađe na putu.

  • antoniotoni365 28.08.2019.

    Treba i pizeriju zatvorit da nije piza od macaka !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare