To je to što me zanima!

Zaposlenima u HDZ-u kasne plaće, njima i za to kriva Vlada

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić okrivio je za kašnjenje plaća Vladu, i to zbog navodno krivog izračuna iznosa koji stranka treba dobiti iz državnog budžeta
Vidi originalni članak

Plaće za listopad još nisu sjele na račune 73 zaposlenih u HDZ-u. 

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić okrivio je u Jutarnjem listu Vladu, i to zbog navodno krivog izračuna iznosa koji stranka treba dobiti iz državnog budžeta temeljem broja zastupnika u Saboru. 

Ipak, on je još u lipnju pokušao smanjiti plaće za 30 posto, ali je morao odustati jer je naišao na pobunu. HDZ je prošle godine iz proračuna dobio 14,5 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 249

  • francetić 29.11.2014.

    Dobiju 14,5 milijuna kuna i još njihovi sabornici plaće,svaki barem oko 16 tisuća kuna.Pa mi nismo za drugu nego da nam uzimaju.I one ovce u Parizu se znaju bolje braniti od vukova nego mi od od ovakvih nametnika.

  • vjekan1 29.11.2014.

    vuk dlaku mjenja, al ćud nikada

  • varešak 29.11.2014.

    Država treba da prestane finansirati sve stranke i sve udruge neka se finansiraju od članarine,da više ne muzu narod,pa čemo onda vidjeti kolike če um biti plate. Jednom im kasni malo plaća pa odmah uzbuna,a šta je sa onima kojima kasni po godinu i više i onoma kojinikad neće dobiti svije teško zarađene novce. To je čisti bezobrazluk i sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare