To je to što me zanima!

Zar ništa nije sveto? Opljačkao je dok se molila sv. Leopoldu

Istražni sudac pritvorio je muškarca iz Siska na mjesec dana da ne ponovi djelo. Sumnjiče ga da je za vrijeme mise u crkvi Gospe Lurdske na Žabici djevojci ukrao ruksak...
Vidi originalni članak

Djevojka (21) je u ponedjeljak navečer zajedno s ostalim vjernicima bila u crkvi Gospe Lurdske u Rijeci dok je ondje bilo izloženo neraspadnuto tijelo sv. Leopolda Bogdana Mandića. Za vrijeme molitve  na pod crkve je odložila ruksak. Prikrao se muškarac (32) iz Siska i ukrao ga. U ruksaku su bili novčanik sa 180 kuna i dokumentima, ključevima i odjećom, piše Novi list

Lopov, međutim, nije uspio stići daleko. Djevojka je sve prijavila zaštitarskoj službi koja je alarmirala riječke policajce. Uhvatili su ga i priveli na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo. Navodno je priznao krađu, pravdajući se da je bio pijan.

Dosad je već osuđivan 13 puta zbog krađa na sisačkom području, a sljedećih mjesec dana provest će u pritvoru. Prijavili su ga i zbog oružja koje je neovlašteno imao.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • drago1992 25.09.2017.

    To vam se zove PRAVDA :)

  • Johndenver 23.09.2017.

    Ajme vijest..??!!! Jadnik neki očito..ukro, nema za jest možda.. A lopine milijardiiii, milijunaaaa, eee meee, meee koze smo svi skupa jer se puši svo to sranje na kvadrat. Tu je nebitno svetac i pljuvanje po crkvi. Nemojte po svetoj Crkvi pljuvati.. Ne koristimo slobodu u zle namjere Stvar je u tome da heroji milicajci i zaśtitari uhite i uhvate začas tako jednog nebitnog jadnika, a opasni i stvarni bandidosi im redovito pobjegnu..hm Zanimljivo..da se posereš od jada. Sad bude mali kriv za još deset plačkica u okolici.

  • watcher012 22.09.2017.

    21. stoljece.. a razvlace to mrtvo tijelo po Hr.. halooooo????

Komentiraj...
Vidi sve komentare