To je to što me zanima!

Zaradila prijavu: Zaraženu ženu (36) policija zatekla - u kafiću

36-godišnjakinja se u utorak, 17. studenoga, u prijepodnevnim satima nalazila u ugostiteljskom objektu na području Koprivnice, unatoč tome što je bila pozitivna na virus
Vidi originalni članak

Policijska uprava koprivničko-križevačka provela je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 36-godišnjakinjom zbog toga što je zaražena korona virusom otišla u kafić te tako počinila kazneno djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

36-godišnjakinja se u utorak, 17. studenoga, u prijepodnevnim satima nalazila u ugostiteljskom objektu na području Koprivnice te je prilikom nadzora policija utvrdila kako krši mjere izolacije, s obzirom na to da joj je bila izrečena mjera Covid-liječenja u kući. 

Protiv 36-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • POTPEC 21.11.2020.

    I onda kad sam pisa da je svaki grad selo i naselje trebali svoje dvorabe, domove i slično u samom startu epidemije pripremiti za samoizolaciju svojih građana, SMIJALO se puno njih. Ali promislite koliko se osoba koje trebaju biti u samoizolaciji šetaju oko nas.  Ko uopće zna da li je neka osoba u sujedstvu pozitivna i u samoizolaciji.???  Ko sve to može kontrolirati???   A sa onim šta sam priča, nađe se pozitivna osoba i smjesti u startu u tu ustanovu dok ne ozdravi. Smještajem u tu ustanovu odvojio si ga od društva, familije i izlazaka, a samim tim te iste osobe zaštitio.    Kažu u SAMOIZOLACIJI JE.........   Kako napravit adekvatnu samoizolaciju u stanu???  NIKAKO.   Aj mi na obali imamo apartmane pa je to koliko toliko moguće.  OVAKO za nju niko ne zna, niko je ne može kontrolirati, a virus baš i nije bezazlen..  

  • os-lega 21.11.2020.

    Dok dođe na red za suđenje svi će zaboraviti što je tako kriminalno uradila.

  • fraulein 21.11.2020.

    sto policija ide okolo i lovi zarazene, kako su bajdvej skuzili da ima virus , pisalo jo na celu?Ili je istina da je clanak fake s kojim se zeli prestrasiti ljude da ce im se dogoditi isto ako izadju van s korona virusom

Komentiraj...
Vidi sve komentare