To je to što me zanima!

Zaraza u Bijeloj kući zasjenila debatu, ali Pence je 'siguran'

CDC (Centar za kontrolu bolesti) je izvijestio da ne smatraju Pencea 'bliskim kontaktom' Donalda Trumpa i da sigurno može sudjelovati u debati, u kojoj ga čeka težak zadatak obrane Bijele kuće
Vidi originalni članak

Savjetnik u Bijeloj kući Stephen Miller rekao je u utorak da je pozitivan na koronavirus što je najnoviji slučaj zaraze tim virusom u najužem krugu američkog predsjednika Donalda Trumpa.

- Tijekom posljednjih pet dana radio sam na daljinu i bio u samoizolaciji. Testovi su bili negativni svaki dan do jučer - rekao je Miller.

Naveo je i da je danas nalaz bio pozitivan na koronavirus i nalazi se u karanteni. "Danas sam bio pozitivan na COVID-19 i nalazim se u karanteni", poručio je. Millerova supruga Katie Miller, glasnogovornica potpredsjednika Mikea Pencea, u svibnju je bila pozitivna na koronavirus.

KORONA GA NEĆE ZAUSTAVITI Trump ipak planira tv dvoboj s Bidenom, a Harris i Pence bit će razdvojeni pleksiglasom...

Trump se vratio u Bijelu kuću u ponedjeljak nakon što je tri noći zbog zaraze koronavirusom proveo u vojnoj bolnici Walter Reed pozvavši Amerikance da se  ne boje koronavirusa te da ne dopuste da im zavlada životima.

Sve veći broj zaraženih u bliskom krugu oko Donalda Trumpa potpuno je zasjenio današnju potpredsjedničku debatu između Mikea Pencea i Kamale Harris, koja bi trebala biti u 3 ujutro po našem vremenu. Ovo će biti i njihova jedina debata, u kojoj će Pence imati težak zadatak braniti postupke Trumpove administracije, dan nakon što je nova anketa pokazala još veću prednost za Joea Bidena.

Da bi za Pencea zadatak bio teži, on je šef kriznog stožera za borbu protiv Covida u Bijeloj kući i morat će objasniti kako su dopustili da virus uđe u Bijelu kuću, kongres i republikanske donore, zbog čega je sve veći broj ljudi iz vrha vlasti pozitivan na korona virus.

VRATIO SE U BIJELU KUĆU Trump izašao iz bolnice, skinuo masku čim je ušao u Bijelu kuću

- Ovo će biti teška noć za Mikea Pencea. Ovaj proboj virusa je na toliko načina prava metafora načina na koji se Trumpova administracija nosila s virusom - kaže za Guardian analitičar Karthik Ganapathy.  Dodaje da će se Pence morati jako braniti protiv Kamale Harris koja će biti u poziciji da posljednji događaji u Bijeloj kući pokazuju potrebu za promjenom vlasti.

Upravo zbog svega posljednjih dana noćas je reagirao i CDC (Centar za kontrolu bolesti), koji je izvijestio da ne smatraju Pencea 'bliskim kontaktom' Donalda Trumpa i da sigurno može sudjelovati u debati, prenosi Huffington Post.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ante-portas 07.10.2020.

    Kamala ce ga pojesti. Ona je bila drzavni tuzitelj.

  • Vojnik Partije 07.10.2020.

    Da bi na debati zaštitili gospođu Kamilu, stavite je u celofan, omotajte stiroporom i zavarite u sarkofag.

  • AUPZDMTRN 07.10.2020.

    Ne smijem o HINI puno, jer styria histerično brani ovu ljevičarsku udrugu, ali to je i državna agencija, koju svi plaćamo, pa se postavlja pitanje: "Što ako opet bude Trump predsjednik, što je najvjerojatnije da će se i dogoditi? Srbi pametno igraju na tu kartu, a zbunjena hrvatska vlast misli valjda da je Biden, najgori kandidat, naša najbolja opcija!". I onda ćemo opet cupkati kao Kolinda pred Bijelom kućom, nadajući se pozivu u 2021.

Komentiraj...
Vidi sve komentare