To je to što me zanima!

Žarka sjenila i crveni ruževi govore puno o vašoj osobnosti

Ne možete zamisliti izlazak bez kultnog crvenog ruža ili očiju u centru pažnje? Ili je vaš moto "manje je više"? No, čak i minimalno korištenje šminke govori puno o vašoj osobnosti. Saznajte tko ste, po pitanju šminke
Vidi originalni članak

Crveni ruž ima kultni status već desetljećima, pa i duže. Marylin Monroe bila je samo jedna u nizu žena koje su crvenim ružem naglašavale svoj seksipil, ali ne samo to. Naime, žene koje redovito koriste crveni ruž obično vole biti u kontroli, zrače seksipilom i samopouzdanjem, ali često su i vrlo uspješne karijeristice.

POGLEDAJTE VIDEO: Što vaša šminka govori o vama?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako crveni ruž nema mjesto u vašoj torbici, to je zato što ružičasti u njoj već stanuje. Ako više volite blažu i romantičnu ružičastu boju na usnama, to znači da ste slatka i neiskvarena osoba, koja zrači srećom, a zadovoljna je i svojim ljubavnim životom.

Osim boja na usnama, boja kapaka puno govori o vama. Ako više volite neizbježni 'smokey eyes', to znači da ste tajanstvena osoba, uvijek spremna na zavođenje svog 'plijena', koji vam se ne može oduprijeti. One koje više vole žarka sjenila, pa čak i u zimskim mjesecima, koriste ih jer su vatrene i odvažne osobe, koje ne zanima što drugi misle o njima.

Uopće se ne šminkate? To je također vrlo jasna odlika - vi se osjećate vrlo ugodno u svojoj koži, a to govori i vaše samopouzdanje. Zbog vaše osobnosti zrači i vaša koža.

Uvijek uredna i savršena manikura govori o tome da ne volite ništa raditi rukama. U prijevodu, vrlo ste ležerna osoba, koja će pronaći način da sve što treba obavi na neki jednostavniji način, kako uživancija ne bi bila narušena.

Naravno da se osobe koje revno prate trendove svaki tjedan šminkaju drugačije, no to ne znači da su spoj svih osobnosti odjednom, već da trebaju prepoznati svoj najdraži stil šminkanja i njegovo značenje usporediti sa svojom osobnošću.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bela virino 13.03.2016.

    Maskara, olovka za obrve, labelo ili nježno crveni ili smeđi ruž, rumenilo. To je sve što koristim, puder nikada.

  • Cukrena 13.03.2016.

    Ponekad jednostavno osjećaš neku potrebu za uljepšavanjem ili neke prilike jednostavno to zahtijevaju ali čista i zdrava koža govori puno više od tone šminke na licu..

  • PATRICIA 13.03.2016.

    Ne sminkam se cesto,a i kad se nasminkam koristim samo maskaru,olovku i ruž.Bez pudera i bez sjenila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare