To je to što me zanima!

Zarobljene francuske penjače na Mont Blancu pronašli mrtve

Pretpostavlja se da su preminuli u noći sa subote na nedjelju, kada je temperatura u noći bila do minus 30 stupnjeva Celzijusa. Našli su ih stisnute jedno uz drugo
Vidi originalni članak

Tijela dvaju francuskih planinara, koji su ostali zarobljeni na Mont Blancu još prošle srijede, pronašli su spasioci.

Potvrđeno je kako su tijela pronašle talijanske vlasti, a pretpostavlja se da su preminuli u noći na nedjelju, kada je temperatura u noći bila do minus 30 Celzijusa. Pronađeni su zbijeni jedan uz drugog, držeći se za čavao kako ih ne bi odnijela snježna lavina.

Podsjetimo, Charlotte Demetz, koja je bila iskusna alpinistica i njezin vodič, Olivier Sourzac (47), ostali su zarobljeni na planini zbog lošeg vremena prošle srijede, na visini od 4 tisuće metara. Iako su se spasilačke ekipe trudile doći do njih zbog guste magle i naleta snijega nisu uspjeli.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • walterbranisarajevo 10.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • tomodrx 10.11.2011.

    radili su ono šta vole.... to treba biti cilj svakog čovjeka... R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare