To je to što me zanima!

Zarobljenike zaključali u kavez i spustili u vodu da se utope

Mučni video u trajanju od sedam minuta prikazuje bespomoćne muškarce, optužene za špijunažu, kako tonu pod vodu i guše se bez mogućnosti za bijeg
Vidi originalni članak

Militanti ISIL-a ponovno su šokirali svijet. Petoricu zarobljenika zatvorili su u metalni kavez, spustili u bazen i ugušili. Svoj brutalni čin snimali su skupim podvodnim kamerama, a snimku objavili na internetu, piše Daily Mail

Mučni video u trajanju od sedam minuta prikazuje bespomoćne muškarce kako tonu pod vodu i guše se bez ikakve mogućnosti za bijeg. Posljednje u nizu ISIL-ovih smaknuća odigralo se u iračkom gradu Mosulu, a svi ubijeni muškarci optuženi su za špijunažu. 

Teroristi su se "pohvalili" i još nekim smaknućima, a među užasnijima svakako je ubojstvo četvorice muškaraca koje su zaključali u automobilu u pustinji pa na njih ispalili granatu.

Smaknuli si i nekoliko zarobljenika kojima su privezali eksploziv i prisilili ih da, prije smrti, klečeći na koljenima priznaju da su krivi za špijunažu. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • cronewsler 24.06.2015.

    da...

  • maratonac33 24.06.2015.

    to su izrodi ljudskoga roda

  • diba_1 24.06.2015.

    kako to da moćne svjetske sile koje su srušile Irak i Libiju za tjedan, nisu u stanju ovima stati u kraj, ili im nije u interesu da ih unište sve dok od nji jeftino kupuju naftu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare