To je to što me zanima!

Zarobljenom jastrebu nisu mogli pomoći pa ga ostavili

Mladi jastrebg zaglavio se pri vrhu oštečene bukve u šumi nedaleko od ličkog sela Rizvanuša. Prva ga je uočila Božica Pavelić iz Brušana
Vidi originalni članak

Mladi jastreb zaglavio se pri vrhu oštećene bukve u šumi nedaleko od ličkog sela Rizvanuša. Prva ga je uočila Božica Pavelić iz Brušana koja ga je čula kako kako mlati krilima. Njezin suprug Željko odmah je pozvao službu 112. Gospićki vatrogasci brzo su pohitali put Velebita, no nisu mogli učvrstiti ljestve ispod bukve gdje je zemlja razrovana teškim traktorima.
- Jadni jastreb ostao je priklješten dok ne skonča od gladi, i to baš danas, na Međunarodni dan zaštite životinja! - rekao je za Večernji list ogorčeni Željko Pavelić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vedranius 05.10.2009.

    Znači, vatrogasci se nisu htjeli potruditi malo više oko tih ljestvi, i pustili jadnu životinju, koja je i zaštićena da ugine u mukama. Ma halo?? I nikom ništa??

  • daxdax 05.10.2009.

    Ništa protuprirodno,zapravo ljude šokiraju stvari koje su u prirodi normalne,kao ubojstva,nasilje,blud..Neka si samo pogledaju koji National Geografic pa eto ti za životinjsku crnu kroniku koliko oćeš :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare