To je to što me zanima!

Zaručnik poginuo, djevojka još u komi, a vozačica - slobodna

Emina Adrović iz Budve je 18. srpnja naletjela Audijem na zaručnike iz Srbije. Ona tvrdi, što pokazuje i snimka, da su se zaručnici vratili u njezinu traku i podletjeli pod automobil
Vidi originalni članak

Slikarica Emina Adrović iz Budve koja je 18. srpnja naletjela Audijem na zaručnike iz Srbije, puštena je iz pritvora uz jamčevinu veću od 200.000 eura, piše Blic.

Nju tužitelji terete da je vozila Audi brzinom 60 km/h tamo gdje je dozvoljena brzina 50 km/h te da je bila svjesna da može napraviti kazneno djelo no olako je mislila da do toga neće doći i da će ga moći spriječiti. Naišla je na pješački prijelaz te je prednjim dijelom udarila zaručnike.

NESREĆA U CRNOJ GORI Objavljen uznemirujući video: Cura u komi, zaručnik poginuo

Miloš Vukomanović (25) i njegova zaručnica Snežana Rudinac (24) su otišli u Crnu Goru kao sezonski radnici da zarade novac za svadbu. Miloš je umro, a Snežana je i dalje u komi.

Slikarica se brani da je njezina traka bila slobodna i da je krenula tom trakom, ali da su se pješaci iznenada trčeći vratili nazad i ona je naletjela na njih. U prilog joj ide i snimka koju je objavila Televizija Vijesti.

Na snimci se vidi kako su pješaci krenuli cestom među automobile i da su su krenuli nazad i podletjeli točno pod automobil.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Markan007 14.09.2018.

    LOL vozila 60 tamo di je 50 a članak napisan maltene kao da je vozila 200 i uletila u okuku driftajući. Sućut obitelji što skoriji oporavak unesrećenoj a slikarici nadam se nikakva kazna.

  • Brucka 14.09.2018.

    ja se stvarno izvinjavam-al pješaci su toliko glupi da nemožeš opisat-sve i da si u pravu šta se imaš kurč.ti protiv lima i metala-u mom gradu se stvarno ne prašta ne propuštanje pješaka na prelazu-to se strogo prati-al u takve zamke nas love pješaci pa da imam pištolj ispucao bi u njega-kreće se normalnim hodom-i da tako nastavi ja bi nesmetano prošao i nema više auta- ne nego on ubrza da tebe zaustavi i onda se prenamze preko prelaza-a ja kad pješačim uvijek gledam da nikad ne zaustavljam aute-nego da ih propustim ili ako je već nekom stao tad potrčim da u tom vremenu ija predjem jer mi je najbezbjednije-onda situacija ide ledjima okrenut nadolazećim autima i samo skoči na prelaz uopće ne provjeravajući dali nadolazi auto ili ako već čuje dali ga je vozač uopće primjetio-znam jedno mjesto-gdje prelaz počinje iza zgrade-dakle nevidi se pješak da je već nastupio-kad si već kod njega kasno je-plavac te već čeka i odere te!Uzaaaasss

  • sol 14.09.2018.

    Sa 10 manje na h, nebi stala, odnosno 5 manje jer je 5 tolerancija, nije kriva, ali biti ce jer treba kaznu platiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare